Emoţionat şi, probabil, încă afectat de intervenţia medicală pe  care a suferit-o, Faimosul Yamato Zaharia a transmis un mesaj cât se poate de cald fanilor săi şi tuturor celor care l-au susţinut de-a lungul timpului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Unul dintre concurenţii de la Exatlon care s-a făcut remarcat prin felul extrem de cald în care relaţiona cu familia, Yamato Zaharia spunând, în repetate rânduri, că, pentru el, cel mai important lucru din lume este familia, a transmis un mesaj de Sărbători în care, din nou, face referire la cei apropiaţi.

”Vreau să vă transmit multă sănătate, multă bucurie, multă fericire şi multă căldură sufletească! Vă urez un Crăciun cât mai frumos alături de familie”, a spus Yamato Zaharia, Famisul care a făcut senzaţie la Exatlon cu performanţele lui şi cu felul său de a fi.

 

Yamato Zaharia a luptat la Exatlon, timp de 9 săptămâni, cu probleme la coloană

Chiar dacă nu s-a plâns, Yamato Zaharia a avut de suferit suficient de mult în timpul emisiunii Exatlon, luptătul de Kempo intrând pe trasee cu dureri cumplite la coloană. ”Este într-o stare relativ bună, cu o singură excepţie, o durere cumplită de coloană, pe care o investigăm acum.

Yamato a avut şi puţin ghinion. În prima luna a fost perfect. A jucat cele mai multe meciuri dintre toţi concurenţii Exatlon. A avut mai multe recorduri de traseu. A fost Player of the Day, Player of the Week şi Best Player în echipa lui. După care, o bacterie la stomac l-a băgat efectiv în perfuzii. Injecţii, pastile, antibiotice, timp de 3-4 săptămâni. După care, slăbit fiind, din săptămâna a şasea, a început să aibă nişte probleme la coloana în zona lombară, iar timp de 9 săptămâni a jucat cu această durere permanentă ceea ce spune multe despre caracterul sau, care
nu cedează niciodată şi lupta întotdeauna până la capăt”, spunea, acum câteva zile, Amatto despre Yamato Zaharia, fiul său. Iar ieri, yamato a fost operat, el fiind externat astăzi, după ce medicii au constata că se simte suficient de bine pentru a-şi petrece Sărbătorile de Iarnă printre cei dragi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si