Scandalul neştiut dintre Yamato şi Giani Kirita din Republică Dominicană! Ce s-a întâmplat la Exatlon între cei doi i-a şocat pe toţi!

“Faimosii” ar fi avut o dispută verbală destul de dură

Webeditor: Lia Popescu miercuri 07 noiembrie 2018 , 00:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Scandalurile se ţin lanţ la Exatlon, şi aproape toate în tabără “Faimosilor”! Dacă Roxana Vancea a părăsit competiţia după o dispută verbală cu Giani Kirita, iar Cristi Geamăn a abandonat lupta cu Mirel Drăgan pentru că a fost marginalizat de coechipieri, ei bine, şi alte discuţii fac valuri în echipă roşie în Republică Dominicană!

 

 

 

Ultimele bârfe îi au în prim-plan pe Yamato Zaharia şi Kirita! Surse din preajma celor doi susţin că luptătorul şi antrenorul ar fi avut o ceartă aprinsă la baracă, la scurt timp de la venirea lui “The King” în competiţie! (bomba la Exatlon. cu ce colega este acuzat Iulian ca ar trai o poveste de dragoste)

Giani Kirita s-a certat şi cu Yamato la Exatlon! Ambii si-au aruncat cuvinte dure

Totul ar fi pornit de la o zi mai proastă a lui Yamato, care nu ar fi adus puncte echipei sale pe traseu! Revoltat, Kirita i-a reproşat lipsa de aport în echipă  şi, de aici, discuţia a degenerat şi a devenit din ce în ce mai dură! Ambii bărbaţi şi-ar fi aruncat câteva cuvinte, pe un ton destul

de ridicat, povestesc sursele noastre! Din fericire, situaţia a fost aplanată până la urmă de ceilalţi competitori “faimosi” si nu s-a ajuns la lucruri mai delicate!

Cert este ca Giani Kirita s-a certat şi cu Yamato la Exatlon! Apoi, suparat, “Vulturul” şi-a vărsat năduful pe Cristi Pulhac, pe care nu l-a menajat deloc, semn că într-o dispută cu un fotbalist, "cainelui" îi este mai uşor decât cu un sportiv care se bate în ring!
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si