Faimosul Yamato Zaharia şi-a făcut de cap la munte alături de familie şi de prietenii săi

Faimosul Yamato Zaharia pare să fi trecut cu bine peste intervenţia chirurgicală de care a avut nevoie după cel de-al doilea sezon al Exatlon România, iar acum se bucură din plin de frumuseţea iernii.

Author: Radu C. Munteanu Webeditor: A.N. duminică 13 ianuarie 2019 , 17:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mai exact, zilele trecute, alături de familia lui, Yamato Zaharia a fost nedezlipit de pârtiile din poiana Braşov, dovedind adevărate abilităţi de schior.

De altfel, la un moment dat, în glumă, l-a provocat la o întrecere pe fostul său rival de la Exatlon, Războinicul Iulian pîtea, chiar dacă, evident, concursul cu pricina nu a mai avut loc.

Cu toate acestea, Yamato, alături de tatăl şi de fraţii lui, şi-a făcut de cap pe pârtie. ”Am fost la pârtie, în Poiană, alături de familia mea şi de fratele meu mai mic, Timon, care se dă cu placa. Îl aşteptăm şi pe Iulian (Pîtea) să vină, să îl întrec un pic cu schiurile”, spunea Yamato Zaharia.


Evident, mai apoi, seara, yamato Zaharia a început să petreacă aşa cum se cuvine alături de un prieten foarte bun de-al său, Faimos şi el în cel de-al doilea seozn al Exatlon, Mirel Drăgan. Şi, aşa cum se întâmplă după o sesiune serioasă de schiat, cei doi, probabil osteniţi după efortul pe care l-au făcut pe pârtie, au simţit nevoia să se relaxeze.
Şi, probabil, să se încălzească puţin, aşa că au dat o fugă la unul dintre restaurantele din zonă să se odihnească puţin. Şi, dacă tot au ajuns la restaurant, au ciocnit şi câte o cană cu vreun lichid fierbinte în ea, semn că, deşi s-au încălzit suficient pe pârtie, au simţit nevoia să îşi pună şi mai mult sângele în mişcare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si