Familia din Calarasi, care a vrut sa se sinucida otravindu-se si aruncandu-se in Dunare, s-a izolat in casa

Familia din Calarasi care a vrut sa se sinucida otravindu-se si aruncandu-se in Dunare pare sa nu fi depasit socul. Dupa ce au fost salvati de un politist, cei 3 s-au izolat in propriul apartament si refuza sa mai discute cu cineva. Oamenii au refuzat, de altfel, si ajutorul medicilor cand au ajuns in stare grava la spital.

Author: V.P. marți 10 octombrie 2017 , 18:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

-Nu vreti sa ne deschideti si noua putin? Nu vrea nimeni sa vorbeasca. Noi vrem sa va ajutam. Poate va ajuta cineva.

Nici vorba sa discute cineva cu ei. Dupa ce duminica au incercat sa isi puna capat zilelor, acum, cei trei membri ai familiei nu vor sa discute cu absolut nimeni.

POLITIST SALVATOR CALARASI: Au venit si politia si asistenta sociala din partea primariei. Au venit domnul director si doamna jurista, noi toti sa ii ajutam, sa le dam pat, sa le dam mancare, refuza mancarea, refuza orice.

Traiesc intr-o saracie lucie. Dupa ce au pierdut o casa, iar acum autoritatile au constatat ca nici macar nu isi ingrijesc camaruta din blocul social in care fuseserea cazati, cei doi au fost amenintati din nou cu evacuarea. Acest lucru i-a indemnat la gestul dramatic.

POLITIST SALVATOR CALARASI: Cand am ajuns la malul apei, am vazut cele trei persoane cand s-au aruncat in apa.

Imediat, politistul a actionat. A reusit sa o scoata pe batrana, dar fiul si fiica acestuia au refuzat sa iasa din apa.  

-Vazand ca nu coopereaza cu mine si nu pot sa reusesc sa le scot la mal, am apelat la cei doi cetateni sa ma ajute cu o ambarcatiune.

La fata locului au venit doua ambulante, care i-au transportat pe cei trei de urgenta la spital.

Acolo, victimele au refuzat orice fel de ingrijire medicala si au cerut sa fie lasati sa se intoarca acasa. Vecinii spun ca nu pot sub nicio forma sa discute cu cele trei persoane cazate in garsoniera sociala.

-Am fost la ei cu imparteala, ca am si eu o mama moarta, tata, barbat. Nu mi-au dat drumul la usa.
- Nu dau buna ziua la nimeni, nici aia tanara, nici ala tanar, nici ma-sa. Pe maica-sa nici nu o cunoastem.

Nimeni nu stie ce se va intampla cu aceasta familie, in conditiile in care ei refuza orice fel de cooperare cu vecinii sau cu autoritatile.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si