Familia din Focsani care a primit o factura de 9000 lei pentru apa rece e buna de plata! Compania de Utilitati Publice a declarat ca apometrul e bun!

Rasturnare de situatie in cazul familiei din Focsani care a primit acasa o factura de 9 mii de lei pentru apa rece. in urma verificarilor, Compania de Utilitati Publice are o concluzie neasteptata: apometrul este bun!

Author: G. S. sâmbătă 03 februarie 2018 , 12:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Barbatul care se jura ca nu e nimic putred la mijloc e fiul proprietarului: amandoi s-au trezit cu o factura de 9 000 de lei la apa, iar metrii cubii consumati- suficienti cat sa le acopere nevoile intr-un an- sunt nejustificati!

Familia Ilie credea ca nu va plati factura uriasa, dupa ce reprezentantii Companiei de Utilitati Publice au luat contorul pentru verificare. Directorul societatii de distributie a apei potabile le-a comunicat insa ca acesta este si a fost functional in momentul inregistrarii celor 1 357 de metri cubi de apa. Mai mult decat atat, posibila explicatie ii pune intr-o  lumina proasta pe reclamanti.Conducerea societatii de distributie sustine insa contrariul. Ba mai mult decat atat, in caminul alaturat celui in care se afla apometrul sunt mai multe bransamente.
Familia Ilie spune ca nu a facut nici o instalatie prin care sa fraudeze sistemul public de apa si ca isi va cauta dreptatea in justitie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si