Familia Dolănescu, lovită parcă de blestem! Sora şi cumnatul lui Ion Dolănescu au murit în aceeaşi zi, la două săptămâni după mama fiului său nelegitim!

Familia Dolănescu a fost lovită de blestem în ultima perioadă, când au decedat trei membri ai ei.

Author: Matei Vaihan sâmbătă 23 noiembrie 2019 , 23:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Familia Dolănescu a fost lovită de blestem în ultimele săptămâni. Pe 5 noiembrie a decedat mama lui Ionuţ, fiul nelegitim al marelui Ion Dolănescu.

Ionuț Petrescu a susținut mereu că tatăl lui este celebrul Ion Dolănescu, care s-ar fi iubit cu mama lui în tinerețe, pe vremea când aceasta lucra în casa marelui artist.( vezi cât de frumoasă este fiica din Costa Rica a lui Dragoş Dolănescu)

Citeste si: Primul soț al Doiniței Dolănescu nu iartă: "Înainte de a divorța, mă înșela cu Ionuț Dolănescu de un an!” Petru și-a refăcut viața

Citeste si: Ionuț Dolănescu a făcut anunțul despre Maria Ciobanu: „Ciocârlia noastră dragă”

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: „Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după zvonurile divorțului! Care este adevărul despre căsnicia artistei- wowbiz.ro

Citeste si: Ionuț Dolănescu, sancționat de polițiștii din Vaslui. Greșeala care l-a lăsat pe artist fără permis

„DUMNEZEU sa odihnească sufletul mamei mele in pace! Astăzi a încetat din viață mama mea! Este dureros să pierzi o fiinţă dragă și în special pe cea datorită căreia exiști, MAMA! Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea ei, dar moartea a fost mai puternică şi ne-a smuls-o dintre noi. O voi păstra în inima mea tot restul vieţii. Dumnezeu s-o ierte şi să-i primească sufletul în grădina sa!”,  a postat Ionuț Petrescu, cel care se îngrijește de ani buni de mormântul de la Bellu al lui Ion Dolănescu. 

Familia Dolănescu a fost lovită de blestem: “Un gând pios pentru Tușa Leana, din Perșinari" 

Pe 19 noiembrie au murit doi membri ai familiei lui Ion Dolănescu. Este vorbe despre sora mai mare a acestuia, dar şi de fostul său cumnat, fratele Mariei Ciobanu. S-a stins din viață Ilie, ultimul meu frate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, este mesajul scris de Maria Ciobanu, lângă poza cu ultimul ei frate. 

“Un gând pios pentru Tușa Leana, din Perșinari, sora mare a tatălui meu, de care am fost foarte legat sufletește și pentru unchiul Ilie Diaconu din Eforie Sud, fratele mamei Maria, care ne-au părăsit astăzi. Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, a postat Ionuţ, fiul lui Ion Dolănescu şi al Mariei Ciobanu.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si