Elodia Ghinescu, avocata ucisă- potrivit anchetatorilor- de soțul Cristian Cioacă, a stat până la 18 ani în casa familiei din satul argeșean Cândești. Avocata dispărută fără urmă în 2007, a fost până la urmă declarată moartă de autorități, soțul ei, polițistul Cristian Cioacă, fiind condamnat la ani grei de închisoare pentru uciderea ei.

Citeste si: Gheorghe Dincă poate scăpa cu doar câțiva ani de închisoare! Ipoteză-bombă: ”monstrul din Caracal” nu poate fi condamnat pentru omor

Elodia și-a trăit copilăria și adolescența in satul Cândesti, aflat la 4 kilometri de Câmpulung Muscel, în casa familiei, transformată acum câțiva ani în pensiune. Dacă inițial intrarea în fluxul turistic s-a făcut mai anevoios pentru pensiune, acum familia Elodiei, care se îngrijește de locație, se gândește să-ți extindă capacitatea, pensiunea numărând acum 6 camere duble. 

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

”Elodia a trăit aici până a făcut 18 ani, o știu de când era mică.  Casa a fost renovată și transformată în pensiune de Robert, fratele Elodiei(...) Elodia a ici a făcut școala generală, iar apoi, la Câmpulung, a făcut Liceul Pedagogic. Mai târziu, după ce s-a măritat cu Cioacă, venea pe aici cu el. Păreau fericiti, stăteau uneori și câte o săptămână”, a declarat pentru știrilekanald.ro

o vecină a familiei Ghinescu. 

Eventuala dezvoltare a pensiunii familiei Elodiei are la bază și zona bogată în resurse naturale, dar și investițiile în drumuri și infrastructură făcute de primăria din localitate în ultimul an. În cimitirul din Cândești se află și ”mormântul” Elodiei, familia punând simbolic fotografia dispărutei pe mormintele bunicilor ei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si