Ca sa afle ce ascunde, anchetatorii l-au dus la Bucuresti pentru expertiza psihiatrica si, tot aici, ar urma sa fie supus testului poligraf.

Fara sa aiba prea multa carte, Gheorghe Dinca manevreaza ca un papusar armata de investigatori. Scenariile pe care pare sa le inventeze cu o dibacie perfida s-au dovedit dupa cautarile din teren pure inventii. Greu de intuit, mintea celui care a recunoscut doua crime frizeaza nebunia si ar putea trada, in acelasi timp, intentii ascunse.

CRISTIAN ANDREI- psiholog: Acest zambet e zambetul stil Cioaca- adica sfidarea justitiei, a comunitatii. Arata divortul intre persoana si societate. "Nu ma intereseaza ce credeti voi, sunt intangibil, de mult mi-am facut socoteliel si nu aveti ce sa imi faceti”. Cam asta spune acest zambet aratand ca acest barbat si-a iamginat aceasta faza in care o sa fie prins si era pregatiti. Stia ce fel de fapte face si stia ca va fi intrebat si avea raspusurile in capul lui.

Are sau nu discernamant cel care a fost fotografiat, la momentul capturarii, cu bluza unei presupuse victime pe umeri?

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

La varsta pensionarii, Gheorghe Dinca nu pare senil, desi invoca putin probabila...amnezie

temporara. Cand inca era cooperant, ar fi gasit explicatie pentru fiecare situatie in parte,
dar nu si raspuns la intrebarea: "de ce purta genunchiere cand fortele de ordine l-au surprins?"

Tot imbatat de putere, Gheorghe Dinca ar fi mimat regretul la fel cum si Ion Rimaru, cel mai odios criminal al Romaniei, isi recunostea crimele, ca sa nu fie condamnat la moarte.

Adevarul- pe care doar el il stie deocamdata- ar putea iesi la iveala partial odata cu testarea cu aparatul poligraf.

Anchetatorii au propus, Gheorghe Dinca a fost de-acord.

LIVIU CHESNOIU- expert poligraf: Trebuie sa-l testeze cel mai batran expert poligraf ca daca se duce unul mai tanar, e relaxat! El poate sa pluseze, poate are in mana o cacealma si pluseaza. El cand a inceput sa recunoasca un picut atunci trebuia sa mergem, sa batem fierul cat e cald. S-a pierdut acel moment psihologic. Cand a inceput sa zica nu trebuie sa I se dea o pauza, ca sa i se incarce bateriile. Hotul neprins e negustor cinstit. Chiar daca el a recunoscut ceva, la un moment dat, acest personaj negativ, el poate sa si-o retraga.

Intamplator sau nu, cazul care ne da fiori reci de o saptamana incoace seamana izbitor cu cel al Elodiei Ghinescu: in dosarul disparitiei- deschis la Brasov, au existat dovezi ca ar fi fost ucisa si arsa, desi cadavrul avocatei n-a fost gasit niciodata.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

CRINA RADU- avocat: Aceste personaje- daca le poti numi asa- incearca sa il copieze pe Cioaca, sa nu recunoasca ori sa ascunda sau sa distruga corcpul vicimei crezand ca ori nu vor raspunde penal ori vor fi condamnati intr-un cuantum mai redus ca in cazul lui Cristian Cioaca.

Ce stim acum despre Gheorghe Dinca ar putea fi doar varful unui iceberg: daca intr-adevar avem de-a face cu un criminal in serie, faptele sare oribile ar putea fi mai numeroase de-atat. O presupunere ca ar fi inceput sa ucida acum un deceniu a aparut dupa ce s-a aflat ca suspectul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie in 2009. Diagnosticul: sindrom anxios depresiv cu tulburari mentale pricinuite de alcool. Tocmai din cauza iesirilor violente, sotia l-a parasit imediat dupa ce copiii au plecat de-acasa.

In prezent, Gheorghe Dinca este analizat de psihiatri, la Jilava.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si