Membrii familiei bărbatului mort în cumplitul accident cere despăgubiri. Avocatul care se ocupă de situația grecului care s-a stins din viață după ce autocarul în care se afla s-a izbit puternic de limitatorul de înălțime, a făcut primele declarații.

Citește și: Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier la Constanța

Cu două zile înainte de Crăciun, un autocar a intrat în limitatorul de înălțime de la Pasajul Unirii.

În urma impactului un pasager a murit, iar alte zeci de persoane, printre care și doi copii, au ajuns la spital și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Noi detalii în cazul accidentului de la Unirii

Conform avocatului grecului mort, familia acestuia va cere despăgubiri de la administratorul de drumuri.

„Astăzi s-a făcut autopsia. Cu siguranță vor depune plângere, sun îndreptățiți să facă chestia asta pentru că au trecut prin clipe foarte grele. A rupt autocarul în două și a omorât un om și cine știe ce se mai putea petrece. Din septembrie și până acum sunt șapte accidente și nimeni nu-și pune întrebarea asta. Caută vinovați șoferi și așa mai departe. Chestiile acestea oare sunt întâmplătoare? Eu cred că nu a fost bine prins (n.r. limitatorul de viteză), pentru că nu poate să se desprind. Cred că sunt conștienți oamenii ăștia care fac lucrările, că ce ceva extrem de grav.

Răspunderea e la ei", a spus avocatul potrivit antena3.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat din Brăila a fost găsit mort într-un șanț, în urma unui accident rutier

Conform spuselor avocatului familiei bărbatului mort în accident, răspunderea pentru tragedia petrecută, le revine celor care au făcut lucrările în zona respectivă.

Avocatul șoferului care a provocat accidentul de la Pasajul Unirii a explicat cum s-ar fi produs tragedia, dar și ce ar fi declarat conducătorul autocarului în fața oamenilor legii.

Citește și: VIDEO: Tragedie înainte de Crăciun. Laurențiu s-a stins din viață după ce a fost spulberat de o mașină într-o benzinărie din Buzău

„Nu era obosit, pentru că a oprit adesea pe drum. Are 20 de ani de experiență ca șofer. Nu are nici un antecedent. Era bine odihnit, când l-am găsit era dărâmat psihologic la poliție. A început să plângă și nu a putut să vorbească” a explicat avocatul Alexandru Mateescu, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Citește și: O tânără a murit nevinovată după ce prietenul ei s-a răsturnat cu mașina. Șoferul de 18 ani ar fi fost drogat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si