Familia lui Șerban Huidu a dat în judecată banca de la care a împrumutat milioane de euro! Socrii și familia cârcotașului speră să oprească dezastul financiar cu care se confruntă DEZVĂLUIRI

Soția și socrii lui Șerban Huidu încearcă anularea unor clauze din contractul de credit care a dus la problemele uriașe prin care familia a trecut în ultimii ani.

Author: Radu Constantin luni 01 iulie 2019 , 08:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Familia lui Șerban Huidu încearcă să convingă instanța că banca de la care a luat cu împrumut o mare sumă de bani în 2008 a strecurat clauze abuzive în contractul de credit.

Printre reclamanți se află: Cristina Maria Huidu (soția lui Șerban Huidu) și părinții acesteia - Matei Vintilă (fost senator) și Matei Anca Elena.

Socrul lui Huidu a vrut să ridice un cartier de blocuri

Cu 11 ani în urmă, socrul lui Șerban Huidu a împrumutat câteva milioane de euro pentru care a garantat cu bunurile familiei: mai multe apartamente din Capitală. Banii urmau să fie folosiți în scopul ridicării unui cartier de blocuri în zona Bulevardului Timișoara. Construcția a început, clienții au apărut imediat și au plătit un avans doar că între timp a apărut criza financiară în România și totul s-a dus pe apa sâmbetei.

Au urmat zeci de procese iar familia cârcotașului a pierdut deja o mare parte din avere din cauza datoriilor la bancă dar și la diverși furnizori și clienți. Dacă va câștiga totuși acest proces, familia lui Huidu ar putea recupera o parte importantă din pierderile înregistrate, datoria urmând să fie împărțită cu banca.  


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si