Familia Luizei în stare de șoc după ce au fost găsite oseminte care se presupune că ar fi ale Luizei: "”Am fost umiliți! Luiza nu e moartă, sunt oase de animal”

Familia Luizei a dat primele declarații după ce s-a spus că s-ar fi găsit rămășițe din trupul Luizei în pădurea de lângă casa lui Gheorghe Dincă.

K.B., luni 05 august 2019 , 15:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Săptămâna trecută am vorbit ultima dată cu anchetatorii. Marți ne-au spus că Dincă a omorât fetele. Atunci au luat contact cu noi ultima dată. S-a găsit rucsacul, am fi vrut să mergem acolo să îl recunoaștem.

Despre oasele din pădure am aflat de la anchetatori. Sufletul meu spune că aș vrea să trăiască Luiza. Am fost umiliți. Am fost tratați cu indiferență”, a spus mama Luizei.

Citeste si: Un tânăr de 18 ani și-a ucis sora din cauza parolei de la internet

Citeste si: Anchetatorii caută telefonul Luizei într-un lan de floarea soarelui, unde Gheorghe Dincă susține că l-ar fi aruncat

Citeste si: Trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader a fost adus la Cimitirul Bellu. Fiul său, copleșit de durere - IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE

Citeste si: Emil Rengle va juriza performantele concurentilor de la „Imi place dansul”, in toamna, la Kanal D

”Trăim cu speranța că nu sunt oasele Luizei”, a spus bunicul fetei.

”Cred că Luiza mai trăiește. Fata mea, vreau să vină acasă. Nu cred că Luiza e moartă, că nu sunt oaselei ei. Sunt oase de animal. Nu pot să trăiesc fără ea. Nu știu cum să fac asta.”, a mărturisit bunica Luizei.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si