Interlopii susțin că își vor înapoi bunurile confiscate. MAI a confiscat și câteva stick-uri pe care s-ar afla informații despre întâlnirea cu șefii poliției.

Anaser Duduianu dorește sub orice preț să-și recupereze bunurile percheziționate. Printre lucrurile confiscate se află și celebrele telefoane și stick-uri pe care ar fi stocate detalii despre celebra întâlnire de la biserică dintre capii poliției și liderii clanului Duduianu.

familia pian scandal cu poliția
Interlopul Anaser Duduianu probleme cu legea.[Sursa foto: google]

Citeste si: Ce cadou a primit Aly Duduianu de la Emi Pian: „De la regele meu...”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: El e moștenitorul lui Sile Cămătaru! Micuțul Adonis s-a născut în timp ce bunicul său se află la închisoare! FOTO

Citeste si: Detalii uimitoare din trecutul lui Emi Pian. Unde se ascundea interlopul de polițiști

Oamenii legii vor da un verdict în acest caz. Liderii clanului Sadoveanu au făcut o solicitare similară, în dosarul lor urmând să fie luată o decizie în cursul zilei de vineri.

Florin Salam, scandal de proporții cu interlopii Duduianu

Un alt scandal a zguduit lumea interlopilor. Florin Salam este implicat într-un dosar de șantaj alături de frații Anaser și Aramis Duduianu, fiii legendarului Cristofor. Manelistul le-a spus oamenilor legii că dorește ca interlopii să fie pedepsiți pe motiv că l-ar fi obligat să cânte gratis, pentru ei, la diverse evenimente, iar membrii clanului Duduianu ar fi încasat banii pentru întreaga reprezentație.

familia pian scandal cu poliția
Florin Mototolea, alias Emi Pian.[Sursa foto: google]

Salam a explicat polițiștilor că el cere, pentru un asemenea spectacol, între 100.000 și și 150.000 de euro. „Cred că am fost la cel puțin 10-15 cântări pentru ei, unde nu am luat niciun ban, deși în mod normal tariful meu ar fi fost pentru aceste cântări 100.000 – 150.000 de euro”, a spus manelistul în fața anchetatorilor. În încheierea declarației sale, Salam a subliniat clar că dorește „tragerea la răspundere a lui Duduianu Florin, zis Anaser, și Constantin Nicolae, zis Aramis, pentru comiterea infracțiunii de șantaj”.

familia pian scandal cu poliția
Interlopul Emi Pian.[Sursa foto: google]

Citeste si: George Pian a preluat conducerea clanului Duduienilor după moartea lui Emi Pian! Cine este și cu ce se ocupă?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si