"A fost adus acasa. Va fi inmormantat la Curtisoara, duminica. Patronii lui au fost la spital si ne-au anunţat ca vor participa si la inmormantare directorul si patronal, care sunt arabi. Va merge cineva dupa ei la aeroport, la Craiova. Ne-au spus ca nu se vor incadra sa ajunga, de aceea am amanat cu o zi, iniţial am zis sa aiba loc inmormantarea sambata, dar au religia lor si nu ar fi putut iesi din casa, de aceea am decis sa fie inmormantarea duminica.

Au zis ca participa si la Moldova, la inmormantarea celuilalt sofer, colegul fratelui meu. Nu am decis ce vom face dupa tot ceea ce s-a intamplat, sa vina fraţii mei si vom vorbi. Prima data sa ne linistim cu inmormantarea si vom decide ce e de facut”, a declarat, miercuri, Aurelia Rosca, sora barbatului, pentru Mediafax.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Aceasta a precizat ca familia a acceptat prelevarea unor organe ale fratelui. „Ne-am dat acordul pentru donare, dar nu pot sa va spun exact ce organe. Daca s-a putut face un bine, noi l-am facut, pentru ca el asa ar fi vrut, el a facut bine la toata lumea”, a mai declarat Aurelia Rosca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si