Familia şi prietenii îl plâng pe "Bursuc". Colegii i-au făcut altar, bunicul lui e devastat! "Ne-ai distrus! Aveai tot ce îţi trebuia, dar anturajele te-au dus în pământ!"

Tragedie mare la Braşov astăzi, după ce un tânăr de numai 17 ani a decis să îşi pună capăt zilelor. Bogdan, cunoscut de prieteni ca "Bursuc", s-a împuşcat în cap cu o armă de vânătoare ce a aparţinut tatălui său.

Author: C.I.P. Webeditor: M. P. joi 08 noiembrie 2018 , 15:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bunicul lui Bogdan

În urma lui a rămas o mare de durere. Bunicul său este devastat şi nu înţelege ce l-a determinat pe nepotul lui să îşi pună capăt zilelor. Şi antrenorul clubului Corona Braşov, acolo unde tânărul era legitimat, nu şi-a putut stăpâni durerea.

"Şi-a pus puşca la cap şi a tras.

Nu ştiu de ce a făcut asta, dar ne-a distrus. Era sufletul meu. Nu înţeleg de ce a făcut asta. Avea tot ce îi trebuia, familia lui avea de toate. Anturajele astea ale lui l-au băgat în pământ", a declarat bunicul lui pentru Ştirile Kanal D.

Antrenorul lui Bogdan

Şi antrenorul lui de la Corona a spus câteva cuvinte. "E o dramă pentru noi. Ne lipseşte", a spus acesta.

La liceul la care tânărul învaţă, colegii i-au făcut un adevărat altar. Lacrimile au curs şi nimeni nu îşi poate explica gestul extrem făcut de Bogdan.

Detalii despre tragedia de la Braşov ai diseară, în jurnalul Ştirilor Kanal D de la ora 18:45.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si