Familie distrusă de durere. Cei trei copii suferă de cancer

O familie din Atlanta trece prin drama vieții. Cei trei copii ai lor au fost dignosticați cu cancer.

G.B., miercuri 12 februarie 2020 , 18:42

Familie distrusă de durere
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Familia din Atlanta trece prin cumpăna vieții.Cei trei copii, Tristen, cinci ani, Caison, trei ani, și Carter Rush, șapte luni, au fost diagnosticaţi cu acelaşi tip de cancer. Cei mici se luptă cu boala crâncenă care a pus stăpânire pe zona ochilor.

Citeste si: Ministrul Sănătăţii ia în calcul un import de medicamente pentru bolnavii de diabet prin compania naţională Unifarm

Micuții suferă de Retinoblastom.Tristen, unul dintre micuţii familiei, a fost diagnosticat în luna aprilie, 2014. Caison în 2016, iar Carter, în luna ianuarie a acestui an. Familia este disperată şi nu ştie ce să mai facă pentru a reuşi să-şi vindece copiii.

Citeste si: Atenție posesori de trotinete! Anunțul care vă va schimba viața

Familie distrusă de durere. Cei trei copii suferă de cancer

„A fost surprinzător, dar știam că șansele sunt 50/50. Medicii mi-au spus toată viața că din cauza unei mutații genetice cu retinoblastom, de care sufer la ambii ochi, am șanse de 50/50, să-l transmit", este mesajul pe care mama l-a transmis presei internaţionale.

Familie distrusă de durere

Citeste si: Cineastul german Joseph Vilsmaier, cunoscut pentru „Stalingrad” şi „Brother of Sleep”, a murit la vârsta de 81 de ani

Angie, mama copiilor, a mărturisit că a primit acelaşi diagnostic când avea şase luni, însă acum, este bine. Micuţii fac chimioterapie lunar, dar şi diferite tratamente cu laser, mergând foarte des la control.

Citeste si: Scurtă istorie a jocurilor de noroc - de la civilizațiile antice și până la comunitățile online

„Au multă energie. Tristen este atât de prietenos și îi place să cânte. Adoră știința, sperăm ca va ajunge doctor într-o zi”, a continuat Angie.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si