Vedeta filmelor turcești Burak Özçivit se întâlnește cu fanii săi într-un mall din București pentru poze și pentru autografe. Actorul este prezent în Capitală pentru a inaugura un magazin de haine, brand a cărui imagine este. Inaugurarea va avea loc la ora 17:00.

Citeste si: Burak Özçivit, celebrul actor turc din Suleyman Magnificul și Dragoste Infinită a sosit in Romania! Avem primele imagini cu el la aeroport! EXCLUSIV

Zeci de femei îl așteaptă pe actor la etajul 1 al mall-ului. Fanele au format o coadă imensă ca să îl vadă pe faimosul actor. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Actorul a sosit în această dimineață în România, iar paparazzi WOWbiz.ro au obținut primele imagini de pe Aeroportul Henri Coandă din Capitală. Îmbrăcat lejer și cu un look complet schimbat față de cel cu care își obișnuise fanii,  Burak Ozcivit  și-a făcut apariția printre porțile glisante ale terminalului Sosiri.

Celebrul actor turc,  Burak Özçivit, este considerat  unul dintre cei mai frumoși actori din lume, cunoscut pentru rolurile sale din serialele „ Suleiman Magnificul" sau „Dragoste Infinită".

Vezi mai multe informații pe Wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si