Clipe grele pentru interlopul Fane Vancică. El a rămas dator la un mare restaurant din București. Bărbatul uitase să achite nota de plată. Tot în aceeași seară, Vancică a avut un conflict cu mai mulți motocicliști de origine germană, membrii ai temutei bande Hell's Angels.

Citește si: 32 de cetățeni străini au fost descoperiți la graniță într-un TIR, printre profile de aluminiu

Vancică duce mai multe războaie pe conturile de socializare, mai ales pe TikTok. În prezent își aruncă replici acide și cu Nuțu Cămătaru.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Liderul interlop intră din nou în atenția autorităților după ce a tras țeapă la unul dintre cele mai scumpe localuri din Capitală. Conform unor martori, Fane Vancică ar fi fost la clubul respectiv în data de 18 iunie, însoțit de vărul său Florin și mai mulți cetățeni vorbitori de limbă maghiară.

Fane Vancică, dator unui restaurant de fițe

După ce a ajuns la restaurant, alături de vărul său, a observat că la o masă alăturată, ar fi stat și mai mulți membri ai Hell's Angels, de origine germană.

Imediat, între interlop și banda de motocicliști s-a iscat un scandal. Cearta urma să degenereze, însă au intervenit agenții de pază.

Citește si: "Celentano" isi vrea drepturile de la CREDIDAM! Adrian Vancica are proces pe 10 mai la Tribunalul Bucuresti

În cele din urmă, taberele s-au calmat. Fane Vancică ar fi anunțat că, în semn de respect pentru rivalii săi, le va achita el nota de plată.

La sfârșit, pentru că nu avea bani pentru două note, interlopul i-ar fi comunicat unui șef de sală că rămâne dator și va aduce a doua zi banii pentru consumația germanilor, în valoare de 7.900 de lei. Totuși, cu toate că a trecut mai bine de o săptămână, acesta nu ar mai adus datoria la clubul respectiv.

Citește si: Ioan Niculae rămâne în penitenciar. Tribunalul Constanța a respins cererea de liberare condiționată

Citește si: Fulgy, săltat de Poliție în miez de noapte! Chiar fiul Clejanilor a făcut anunțul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si