Interlopul Fane Văncică, cel care l-a înjunghiat în trecut pe fiul lui Sile Cămătaru, a fost ridicat astăzi de către jandarmi și obligat să urce în autospeciala Jandarmeriei Române. Interlopul a filmat totul pe un live realizat pe platforma TikTok (vezi video mai jos).

Cine este Fane Văncică  

Fane Văncică este un cunoscut lider interlop din România. Acesta l-a înjunghiat în urmă cu mai bine de 10 ani pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru.

Potrivit Cancan, el este și unul dintre tovarășii de bază a lui Fulgy, fiul Vioricăi și al și al lui Ioniță de la Clejani.

Citeste si: Doliu în muzica românească! Fanii cunoscutului artist sunt în stare de șoc

În această dimineață, Fane Văncică a pornit un live pe contul său de pe TikTok, în care este săltat de către jandarmi, în baza unui mandat de aducere. Interlopul a refuzat să se urce inițial în autospecială deoarece îi este frică să nu îl omoare în bătaie cineva.

Citeste si: VIDEO| Scandal de proporții în mijlocul unei străzi din Lugoj. Două clanuri s-au luat la bătaie cu răngi, topoare și bâte

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fane Văncică: Vor să îmi ia viața de tot!

”Uitați-vă, da? Nu mă vrea lumea în mediul online. Nu știu ce au cu mine. Vor să îmi ia viața de tot! Eu n-am nimic cu jandarmii. Ce să am. Băieții mă cunosc. Mi-au spus `ești cel mai bun vlogger din România, ai distrus tot`. N-am nimic cu băieții ăștia. Oamenii își fac datoria.


Băi, tată. Voi vreți să mă nenorociți în România asta. Nu că nu stau acolo, te rog frumos, dacă mă omoară cineva în mașină?
Dacă ai spus că nu sunt arestat încă… Deci mi se încalcă drepturile… Mă tai, mă fac praf până la urmă aici. Mă arunc cu capul în geamuri până la urmă. Eu sunt cuminte, până la urmă, mă tai, mă fac praf. Haideți că nu mai pot să vorbesc, nu știu când o să îmi dea drumul. Doar control", a vorbit Fane pe live-ul de pe TikTok, făcut astăzi de dimineață.

Scandal uriaș între Fane Văncică și clanul lui Nuțu Cămătaru 

Cum s-a răzbunat Fane Văncică pe fiul lui Nuțu Cămătaru în urmă cu mai bine de 10 ani: suparat  la culme ca fiul lui Nuțu l-a ignorat, Fane Vancica a inceput sa-i ceara explicatii acestuia si sa-l loveasca cu brutalitate.

Citeste si: VIDEO| Un tânăr a vrut să spargă două magazine din Galaţi, dar s-a speriat de alarmă

Fiul lui Sile si-a pierdut cunostinta si a fost la un pas sa-si inghita limba, potrivit Wowbiz.ro. Cand si-a mai revenit putin, Fane Vancica l-a lovit din nou cu piciorul in gura si i-a spart lui Mihaita Balint mai multi dinti.

Ce a urmat a fost mai ceva ca in filmele cu gangsteri.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Fane a scos un cutit din buzunar si l-a injunghiat pe nepotul lui Nutu in picior, fiind oprit cu greu de cei din jur. Dupa acest episod, Mihaita Balint a avut nevoie de o luna de spitalizare, timp in care membrii familiei Vancica au stat mai mult ascunsi de teama unei razbunari a clanului Camataru.

Citeste si: Un hoț român a fost prins când fugea din Franța, după ce a făcut o greșeală de începător. Ce l-a dat de gol pe român chiar de la locul jafului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si