LIVIU MILITARU-SECRETAR PRIMARIA SALCUTA: „Ma gandesc ca nu e atat de otravitoare apa asta incat sa fie o problema atat de mare.”

Credeati ca ati auzit totul din gura autoritatilor nepasatoare la nevoile oamenilor? Ascultati ce spune secretarul primariei, in continuare!

Intrebat de ce nu exista niciun afis care sa semnaleze aceasta problema, secretarul primariei, Liviu Militaru a raspuns: „nu e niciun afis pentru faptul ca nu au aparut probleme atat de serioase sau evenimente medicale”.

Asadar, pana cand cineva nu ajunge pe patul de spital, sau, Doamne fereste, moare, autoritatile nu vad de ce ar anunta ca fantanile sunt otravite. Sau secretarul nu stie riscurile la care sunt expusi oamenii?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Lumea a treia incepe de aici, din comuna Salcuta, judetul Dolj. Pare ireal, dar in Romania lui 2016, avem sute de familii FARA acces la apa potabila. Cine baga galeata in fantanile de aici isi asuma: scapa cine poate!

Neagra, nisipoasa, plina de nitriti, nitrati si de viermi dezgustatori. Nu de putine ori oamenii au dat cu ochii de ei in fantanile tulburi.

Desi ne-am fi asteptat sa fim anuntati macar pintr-un afis ca apa nu trebuie bauta, bucata de hartie, care-ar putea salva vieti, lipseste cu desavarsire.

Cei de la DSP ne spun, raspicat, care e pericolul la care localnicii sunt expusi.

NARCISA DINICA, PURTATOR DE CUVANT DSP DOLJ: „apa care are oncentratii mari de nitriti. Nu e recomandata copiilor si gravidelor pentru ca exista riscul de imbolnaviri prin boli grave si chiar deces”.

Si-atunci, cum e posibil ca autoritatile locale sa nu dea doi bani pe vietile localnicilor? Nu sunt bani, e vesnica scuza, ajunsa un cliseu romanesc. O simpla analiza a apei costa 340 de lei, dar, cei din primarie, cu bugetul gol, o simt de parca ar plati in aur. De canalizare nici nu poate fi vorba.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si