Fără festivaluri în acest an! Untold și Neversea programate pentru anul 2021

Ministrul Culturii a trimis în Parlament un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane până pe 31 august 2020, astfel festivalurile Neversea și Untold nu vor mai avea loc anul acesta.

K.B., marți 02 iunie 2020 , 11:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„În contextul incertitudinii care planează asupra industriei de evenimente, a continuării condiţiilor stricte prin care oamenii pot lucra împreună dar şi a faptului că Ministerul Culturii a trimis în Parlamentul României un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane până pe 31 august 2020, considerăm necesar să ne asumăm noi o decizie finală, care să ofere claritate tuturor celor care aşteptau festivalurile din această vară”, au spus organizatorii.

Citeste si: Cazul Caracal! Misterul dispariției camerei 6 din casa lui Gheorghe Dincă. Gafă incredibilă: procurorii nu știu câte camere are casa ”monstrului din Caracal”

Citeste si: Muzicianul jazz Lennie Niehaus, compozitor pentru zeci de filme ale lui Clint Eastwood, a murit la vârsta de 90 de ani

Citeste si: O nouă noapte de coșmar în SUA. Marşuri, pagube materiale şi arestări în marile oraşe

„Considerăm necesar să ne asumăm noi o decizie finală, care să ofere claritate tuturor celor care aşteptau festivalurile din această vară. Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie pentru sănătatea şi siguranţa tuturor românilor, luăm decizia de a amâna Untold şi Neversea din acest an, pentru anul 2021”, au subliniat organizatorii celor două festivaluri.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si