Pasagerii unui tren de călători pe ruta Suceava-București stăteau buluc în vagoane, ba chiar fără să poarte mască de protecție. Călătorii care aveau mască o țineau subtil sub bărbie pentru a o putea ridica la un potențial control. Deși au existat focare de coronavirus la Suceava și încă există, oamenii merg nepăsători în mijloacele de transport în comun. Pasagerii nu respectă sub nicio formă regulile de distanțare socială sau măsurile de prevenire a răspândirii virusului, impuse de autorități.

Regulile autorităților au fost date uitării. Pasagerii unui tren de călători suprinși fără mască

Călătorii care nu au mai prins bilet la casierie au mers în picioare, ore întregi, pentru a ajunge la destinație. Deși, masca chirurgicală a devenit un accesoriu fără care nu poți pleca de acasă, oamenii continuă să ignore purtatul măștii.

Autoritățil trag un semnal de alarmă și îndeamnă populația să respecte toate regulile de distanțare socială pentru a evita creșterea alarmantă a numărului de cazuri COVID-19.

Noi județe din România, în zona roșie de coronavirus

Epidemia de coronavirus din România a continuat să cunoască o tendință ascendentă pe parcursul săptămânii trecute în 15 județe, conform raportului săptămânal de supraveghere al INSP pentru perioada 10-16 august. Noi județe au intrat în zona roșie a infectărilor cu coronavirus, printre acestea Bihor sau Bacău.

fără mască de protecție în tren
fără mască de protecție în tren[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Este singurul membru din familia Duduianu care nu știe despre moartea lui Emi Pian! Decizie șocantă luată de familie

Citeste si: Povestea copilului cu dizabilități care a ajuns pentru prima oară la mare

Citeste si: Veste bună! Anunţul făcut de Emilian Popovici, vicepreşedintele Societăţii Române de Epidemiologie

Conform concluziilor raportului, în săptămâna 10-16 august, 32% din totalul cazurilor înregistrate de coronavirus au fost raportate în București și județele Prahova, Argeș, Bihor și Timiș.

În cazul deceselor, ele au fost înregistrate în proporție de 27% în județele Prahova, Argeș, Timiș, Bacău și Bihor. „În 11 județe și Municipiul București se înregistrează o rată de incidență cumulată peste 100/100.000 locuitori. Se înregistrează un trend ascendent în 15 județe”, se arată în raport.

Citeste si: Anamaria Georgescu a născut! Vedeta a devenit mamă în mare secret!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si