FARSĂ în trafic! Doi şoferi în CHILOŢI s-au dat în spectacol la Ploieşti. Reacția poliţiştilor

Au vrut să adune vizualizări și distribuiri pe net, dar s-au ales cu un dosar penal.

M.C.B., vineri 11 ianuarie 2019 , 18:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Au vrut să adune vizualizări și distribuiri pe net, dar s-au ales cu un dosar penal. Doi tineri din Ploiești au blocat traficul în două intersecții aglomerate din oraș și au mimat o ceartă. Că să atragă și mai mult atenția, au rămas în lenjerie intimă. Polițiștii, însă, au văzut imaginile și nu au gustat deloc glumă proastă. 

Ora 16.00, intersecția Pieței Mihai Viteazul din Ploiești. Doi șoferi se opresc brusc și încep să se ia la ceartă. Unul dintre tineri, în vârstă de 22 de ani, coboară din mașînă în lenjerie intimă și cu o geacă pe el. Cel de-al doilea are câteva haine, dar scapă de ele în doar câteva secunde.

După ce își termină reprezentația, actorii de ocazie se urcă în mașini și pleacă. Al doilea spectacol are loc câteva minute mai târziu, în altă zona a orașului. De dată asta, însă, de pe margine asista și un polițist care anunță scenele bizare în dispecerat.

După ce i-au identificat, polițiștii i-au chemat pe tinerii lipsiți de inhibiții la audieri. Tinerii au spus că scopul lor a fost să obțină like uri pe internet.

Mai mult, tinerii au primit și câte o amendă de 200 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Acum c? s-au ales cu dosar penal, poate se va adeveri și scenariul pe care l-au pus la cale la începutul lunii decem

Te-ar putea interesa si