Fasolea cu ciolan de 1 Decembrie. Cat ne costa in functie de zona si unde e gratis
in functie de locul in care alegeti sa gustati din traditionala portie de fasole cu carne, trebuie sa scoateti din portofele intre 4 si 20 de lei* in cazul in care vreti sa nu cheltuiti bani pe un astfel de preparat, maine puteti lua gratuit o portie de fasole cu carnati, la parada de 1 Decembrie* astfel de manifestari au loc in mai multe orase ale regiunii
Considerata o „mancare traditionala“ de Ziua
Nationala a Romaniei, fasolea cu ciolan este unul dintre felurile cele mai solicitate in aceasta perioada. Cei care doresc sa aiba pe masa o portie de fasole cu carne au la dispozitie mai multe surse de aprovizionare. Daca nu aveti timp pentru a gati in casa acest preparat, puteti achizitiona din supermarket cutii cu fasole gata fierte, care costa intre 2 si 7 lei in functie de marca, iar separat sa cumparati costita ori carnati de porc.
Pretul preparatelor din carne variaza, in functie de producator si de tipul de produs, intre 12 si 22 de lei kilogramul. Daca nu aveti timpul necesar pentru a gati in casa puteti lua direct de pe raftul magazinelor conserve cu fasole si carnati sau fasole si costita, care costa in jur de 4 lei cutia de 330 de grame. in cazul in care doriti si muraturi si paine, mai adaugati intre 5 si 10 lei.

In cazul in care vreti sa nu cheltuiti bani pe un astfel de preparat, maine puteti lua gratuit o portie de fasole cu carnati, la parada de 1 Decembrie* astfel de manifestari au loc in mai multe orase ale regiunii.

Considerata o „mancare traditionala“ de Ziua Nationala a Romaniei, fasolea cu ciolan este unul dintre felurile cele mai solicitate in aceasta perioada. Cei care doresc sa aiba pe masa o portie de fasole cu carne au la dispozitie mai multe surse de aprovizionare.

Daca nu aveti timp pentru a gati in casa acest preparat, puteti achizitiona din supermarket cutii cu fasole gata fierte, care costa intre 2 si 7 lei in functie de marca, iar separat sa cumparati costita ori carnati de porc.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pretul preparatelor din carne variaza, in functie de producator si de tipul de produs, intre 12 si 22 de lei kilogramul.

Daca nu aveti timpul necesar pentru a gati in casa puteti lua direct de pe raftul magazinelor conserve cu fasole si carnati sau fasole si costita, care costa in jur de 4 lei cutia de 330 de grame. in cazul in care doriti si muraturi si paine, mai adaugati intre 5 si 10 lei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si