Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a mărturisit de ce nu a venit la înmormântarea lui Cornel Galeş: „Ce să caut? Mare foc ce aveam eu de Galeș. Ce vă mai place să fiţi falşi!”

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete nu a fost la înmormântarea lui Galeş, care a fost timp de 25 de ani soţul Ilenei Ciuculete.

Author: Matei Vaihan miercuri 18 decembrie 2019 , 09:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete nu a fost la înmormântarea de săptămâna trecută a lui Cornel Galeş.

Codruţa Floricel a răbufnit pe facebook, explicând motivele pentru care nu a participat la funeraliile celui care a fost, timp de 25 de ani, soţul Ilenei Ciuculete.

Citeste si: Băieții Ilenei Ciuculete, devastați! Au pierdut averea mamei lor! Decizia judecătorilor, după moartea lui Cornel Galeș EXCLUSIV

Citeste si: Mesajul teribil dat după înmormântarea lui Cornel Galeș. Cel mai bun prieten răsucește cuțitul în rană! ”Pe cine a ajutat cu haine, nu a venit să-i aprindă o lumânare”

Citeste si: Cât a costat, cu adevărat, înmormântarea lui Cornel Galeș! Suma este astronomică

„Mare foc ce aveam eu de Galeș. Vă daţi seama, mare suferinţă, mă....Ce vă mai place să fiţi falşi! Eu pe ea am iubit-o, nu pe el, clar!!!! Ce trebuia să fac, să mă duc eu la înmormântarea lui???”, a postat Codruţa.( vezi ce a făcut Codruţa în ziua înmormântării lui Cornel Galeş)

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete nu a fost la înmormântarea lui Galeş: "Nu am nicio treabă eu!" 

„Păi cine era şi ce era cu mine? Nu au fost rudele lui, prietenii lui de stătea cu ei la masă şi bea şi mânca, dar eu? Ce să caut?  L-am respectat doar pentru că a fost soţul ei, atât! De unde atîţia fani ai lui Cornel Galeş?”, a continuat Codruţa Floricel.

“Toti sunt înfocaţi pe internet, dar la înmormântare au fost 10 persoane. A cântat cu ceva? Nu! Doamne. Nu am nicio treabă eu! Şi nici nu mă interesează subiectele astea. În schimb, când a murit ea a fost altceva! Atunci a plâns multă lume...”, a încheiat fata de suflet a Ilenei Ciuculete.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si