Fata lui Adrian Enache a retrait cosmarul! Agresorul Dianei a cerut eliberarea conditionata dupa patru ani de inchisoare. Ce a decis instanta

Libanezul Kanan Ali, care a agresat-o pe Diana Enache in 2014 cu intentia sa o violeze a cerut eliberarea conditionata dupa patru ani de arest. Decizia instantei a fost sa respinga solicitarea si s-a considerat ca faptele au fost prea grave ca libanezul sa fie pus in libertate inainte de termen.

Webeditor: G. S. Author: L. S. joi 06 septembrie 2018 , 11:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Diana Enache nu va trece probabil niciodata peste trauma cosmarului pe care l-a trait in 2014, cand a fost la un pas sa fie violata de catre paznicul blocului in care locuia. Fata are cicatrici in urma atacului libanezului cu care s-a luptat corp la corp si care a injunghiat-o cu un cutit in zona gatului, pieptului si in palme.

Fiica lui Adrian Enache a coborat din apartament sa ii ceara ajutorul lui Kanan Ali pentru ca nu avea curent electic in locuinta. Paznicul a urcat si a atacat-o pe tanara, cu intentia sa o violeze, iar in apararea lui, in fata instantei, libanezul a spus ca "Eram nervos, nemancat."

A primit o condamnare la inchisoare pentru cinci ani si cum libanezul a crezut ca a indeplinit toate conditiile unei eliberari conditionate, acesta a depus o cerere dupa patru ani de arest. Kanan Ali a motivat ca s-a reabilitat si ca a muncit constant in arest, a primit recompense, iar daunele au fost platite de firma de paza la care era angajat.

Instanta a respins insa cererea si a considerat ca activitatile din inchisoare au fost unele normale, nicidecum speciale, iar gravitatea faptelor este prea mare ca eliberarea inainte de termen sa fie acceptata.

„Asa cum rezulta din caracterizarea aflata la dosarul cauzei, de la depunerea in penitenciar petentul a avut un comportament corespunzator. Petentul nu a fost sanctionat disciplinar, fiind insa recompensat de sapte ori si participand la activitati lucrative in interesul locului de detinere, insa aceste aspecte nu reprezinta, in opinia instantei, date rezonabile cum ca acesta a avut o atitudine care sa confirme constientizarea scopului pedepsei aplicate”, au apreciat magistratii. ”In baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b) Cod procedura penala raportat la art. 587 alin. 3 Cod de procedura penala respinge ca nefondata contestatia formulata de contestatorul-petent Kanan Ali, in prezent incarcerat in Penitenciarul Bucuresti Jilava”, a fost decizia judecatorilor.

sursa: cancan.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si