Fata lui Dan Helciug, dispărută în Grecia! "M-am gândit că a răpit-o cineva"

Dan Helciug a trecut prin clipe de panică, în timp ce se afla în vacanță în Grecia,

Author: A.N.C duminică 22 septembrie 2019 , 18:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Dan Helciug a petrecut două săptămâni alături de familia lui în Grecia, însă vacanța relaxantă s-a transformat brusc în momente de panică.

"Eram toţi patru într-un micuţ magazin de haine din Salonic. Elena, soţia mea, a vrut să probeze o rochiţă şi a intrat cu Ruxandra (6 ani) în cabina de probă.

Eu păzeam uşa, Luca (12 ani) lângă mine. La un moment dat, Elena iese pe jumătate din cabină şi mă roagă să îi aduc o altă mărime de rochiţă.

Citeste si: VIDEO| Primele imagini de la locul unde a fost găsită Mihaela Adriana, fetiţa de 11 ani ucisă în Dâmboviţa

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ: Fetiţa de 11 ani din localitatea Gura Suţii, dispărută vineri, a fost găsită moartă

Citeste si: Cum a fost ucisă Mihaela Adriana, copila de 11 ani dispărută vineri

Am vorbit preţ de câteva secunde.

În acest timp, Ruxandra a dispărut din cabina de probă. Nu am înţeles pe unde şi cum, mi-au venit în minte toate filmele paranormale de groază, m-am gândit că a răpit-o cineva. O strigam şi nu răspundea, am căutat-o absolut peste tot, inclusiv în biroul şefei de magazin.

Vânzătoarea transpirase toată. Când eram la un pas să cedăm şi să chemăm poliţia, vânzătoarea o găseşte. Ghici unde era?! Cabina de probă respectivă comunica printr-un perete fals cu depozitul lor, era o uşă pe care Ruxandra a descoperit-o şi a intrat dincolo, unde se distra probând hăinuţe. Nimeni nu a auzit nimic că era muzică în magazin.

Ne-am gândit inclusiv că poate s-a furişat pe lângă mama ei, căci ea mai face glume din astea şi se ascunde de noi. Am trăit spaima vieţii, ce mai!", a povestit artistul, conform Click.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si