Fata lui Vergil Chiţac spune că tatăl ei, diagnosticat cu coronavirus, este la Terapie Intensivă

Fata senatorului PNL Vergil Chiţac spune că tatăl ei, care a fost diagnosticat săptămâna trecută cu coronavirus şi este internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, a fost mutat la Terapie Intensivă, după ce în ultimele trei zile a fost ajutat să respire.

M.A., luni 16 martie 2020 , 13:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Irina, fata lui Vergil Chiţac, a postat, luni, pe pagina sa de Facebook, un mesaj despre faptul că tatăl, mama şi fratele ei au fost diagnosticaţi cu coronavirus şi sunt internaţi în spital. 

"Sunt Irina, sunt fiica lui Vergil şi a Simonei Chiţac şi sora lui Octavian Chiţac. Toţi trei membrii familiei mele au testat pozitiv pentru COVID19 şi sunt momentan internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa. Pentru mulţi oameni ei sunt nişte numere în statisticile celor de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, nişte cazuri despre care citesc şi faţă de care mulţi îşi exprimă într-un fel sau altul părerea. Pentru mine ei sunt familia mea, reperele mele şi o mare parte din sufletul meu”, a scris fata lui Vergil Chiţac, care a menţionat că nu şi-a mai văzut părinţii de la Crăciun, iar fratele de la începutul februarie. 

Citeste si: Trump, optimist, însă expertul său în coronavirus avertizează că ”ceea ce este mai rău abia vine”

Ea mai spune în mesajul său că în ultimele trei zile tatăl său a fost ajutat să respire, iar de duminică a fost mutat la Terapie Intensivă. 

Citeste si: Oficial guvernamental: Primul test al unui vaccin împotriva coronavirusului va fi făcut luni la Seattle

"Tatăl meu este un om bolnav în spital, care se îngrijorează pentru soţia şi fiul său care sunt şi ei internaţi în spital, care şi-a petrecut ultimele trei zile ajutat să respire şi care a fost mutat ieri la terapie intensivă”, a transmis fata lui Vergil Chiţac.

Citeste si: Coronavirus la Campionatele Naționale de Dans! 3 persoane testate pozitiv, printre care un străin! La Piatra Neamț au fost 1.000 dansatori și 3.000 spectatori | EXCLUSIV

Senatorul PNL Vergil Chiţac şi soţia sa au fost diagnosticaţi cu coronavirus în 13 martie, ulterior fiind confirmat şi fiul lor. Cei trei sunt internaţi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si