Victor Ciorbea, cel care ocupa functia de Avocatul poporului, este unul dintre cele mai controversate personaje ale clasei politice, mai ales dupa ce anuntat ca nu are competenta de a ataca la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta a Guvernului, care a scos sute de mii de oameni in strada.

Victor Ciorbea si sotia lui Daca viata publica a lui Ciorbea este tensionata, in schimb viata sa de familie este armonioasa si lipsita de griji.

Ciorbea si sotia sa, Lacramioara, locuiesc intr-o vila de 1,4 milioane de euro din Bucuresti, iar fiica lor, Oana, si-a facut un rost in SUA, acolo unde a terminat liceul si a absolvit Stiintele economice la Harvard.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Oana locuieste la New York, impreuna cu sotul ei american, si lucreaza pentru o companie de pe Wall Street. Tocmai pentru ca are o situatie financiara buna, Oana si-a permis sa-si achizitioneze un apartament in Manhattan, unul dintre cele mai exclusiviste din New York.

In acest bloc are un apartament Oana Ciorbea Pe numele Oanei Ciorbea figureaza un apartament cu o suprafata de 98 de metri patrati, estimat pe site-urile de imobiliare la 750.000

de dolari. Dupa ce Oana s-a maritat, ea a scos apartamentul la inchiriat, pretul cerut fiind de 4.350 de dolari pe luna!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si