Felicitări de Sf. Dumitru 2022: Urări, mesaje și imagini cu text

Felicitări de Sf. Dumitru 2022. Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, izvorâtorul de Mir este cinstit de către creștini în fiecare an pe data de 26 octombrie. Iată o serie de felicitări, urări, mesaje și imagini cu text cu „La mulți ani de Sf. Dumitru”!

Author: Madalina Grigore miercuri 05 octombrie 2022 , 23:08

Felicitări de Sf. Dumitru 2022
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Felicitări de Sf. Dumitru 2022. Am pregătit o serie de felicitări, mesaje și urări cu La mulți ani, pe care să le trimiteți celor ce își serbează onomastica de Sfântul Dumitru

Sărbătoarea Sfântului Dumitru este una dintre cele mai importante sărbători din toamnă și marchează momentul în care vremea se va răci.

Numele „Dumitru” își are originea în Grecia Antică, este derivat din „Demetrios”, care provine din „Demetra”, Zeița agriculturii și a fertilității.

Felicitări de Sf. Dumitru 2022

Sfântul Dumitru 2022: cele mai frumoase mesaje 

Fie ca toate împlinirile, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Dumitru cât mai frumoasă!

La mulți ani si voioșie, Domnul alături sa-ti fie, bucurii sa-ti dăruiască si nimic sa nu-ti lipsească! La mulți ani Dumitru!

Felicitări de Sf. Dumitru 2022

Iți urez ca ziua numelui sa iți aducă o raza de soare, sa ai inima plina de speranța iar anii ce vin sa iți aducă numai împliniri si bucurii. La mulți ani Dumitru!

Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porți, sa fii fericit, iubit si bucuros. La mulți ani, Dumitru!

Sfântul Dumitru sa-ti dea sănătate si putere sa lupți pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alături de cei dragi.

Citeste si: De ce se sărbătorește de două ori Sfântul Dumitru în calendarul ortodox?

Sper ca sărbătoarea Sfântului Dumitru sa fie simbolul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si succes!

Sfântul Dumitru sa-ti dea sănătate si putere sa lupți pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alături de familie si cei dragi.

Felicitări de Sf. Dumitru 2022

In aceasta zi speciala iți doresc numai bine, multa fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor, si fie ca Sfântul Dumitru sa te călăuzească mereu in viată.

Multa sănătate, putere de munca si împlinirea dorințelor atât pe plan profesional cat si pe cel privat. Sa iți dea Dumnezeu sănătate si liniște in suflet. Sa ți se împlinească visele si sa te poți bucura de tot ce ai!

Felicitări de Sf. Dumitru 2022

Sfântul Dumitru 2022: felicitări și urări pentru sărbătoriți

La mulți ani, Dumitrița! Sa fii fericita si mereu însoțita de cei care merita sa te iubească. La mulți ani, Dumitrița!

La mulți ani! Ziua numelui tău sa fie luminoasa si sa se prelungească in multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

La mulți ani, Dumitru! Iți urez ca ziua ta onomastica sa iți aducă o raza de soare, sa ai inima plina de speranța iar in lume sa găsești numai fericire. La Mulți Ani, Dumitru!

La mulți ani de Sfântul Dumitru! Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Dumitru cât mai frumoasă!

Felicitări de Sf. Dumitru 2022

La mulți ani Dumitru si abia aștept ca sa sărbătorim aceasta frumoasa zi.

Citeste si: Mesaje de Sf. Dumitru 2022: Urări și felicitări cu La mulți ani

Draga Dumitru, pe ultima suta de metrii vreau sa-ti spun la mulți ani!

Sper sa fiu primul care iți spune la mulți ani de aceasta zi deosebita in care se sărbătorește ziua Sfântului Dumitru.

Onomastica plina de voie buna. La mulți ani Dumitru!

Felicitări de Sf. Dumitru 2022

Cel mai frumos la mulți ani li transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La mulți ani si cat mai mulți bani si sănătate pentru ca e mai scumpa de cat toate!

Felicitări de Sf. Dumitru 2022

La mulți ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care li porți sa iți aducă noroc si bucurii! Sa ne trăiești! La mulți ani de Sf. Dumitru!

Citeste si: Urări de Sf. Dumitru 2022: Felicitări și mesaje drăguțe


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si