A ales singurătatea

Recent, polițiștii au identificat-o pe femeie și au predat-o asistenților maternali. Au avut parte de o surpriză însă, când, la doar câteva ore distanță, femeia a revenit ”acasă”.

Femeia lucrează ca bucătăreasă

O vecină din zonă a spus că a invitat-o pe femeie la o cafea și a aflat mai multe despre viața ei, potrivit Libertatea. Femeia i-a spus că lucrează ca bucătăreasă, însă a ales să doarmă în natură.

Deși autoritățile insistă ca aceasta să-și schimbe modul de viață, femeia de 45 de ani spune că nu vrea să renunțe la acest obicei și și-a aranjat să stea în curtea unei localnice.

De 3 luni se mutase în natură

Oamenii din zonă spun că femeia se mutase de câteva luni în mijlocul naturii. Nu o cunoșteau, așa că au sesizat autoritățile, fiind îngrijorați pentru siguranța ei. Polițiștii au căutat-o de nenumărate ori, însă nu au găsit-o ”acasă”. Într-un final au dat de urma ei, însă femeia pare să fi ales ce stil de viață vrea să ducă.

Citeste si: Vaslui: asistentă medicală în stare gravă după ce a fost bătută de soțul ei. Bărbatul lucrează la Poliția de Frontieră

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: Premiul ”Femeia la putere” a fost câștigat de Laura Codruța Kovesi pentru performanțele sale în cadrul Uniunii Europene

Citeste si: VIDEO| Mărturia teribilă a lui Dincă. A povestit tot ce i-a făcut Luizei Melencu

Persoanele care locuiesc în apropiere o descriu pe femeie drept o tânără ”cu un păr lung șaten închis, înăltuță, slăbuță”, ”pare îngrijită, îmbrăcată”, menționează Libertatea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si