Femeia din Marea Britanie a continuat să-și facă pasiunea pe tot parcursul operației. Dagmar Turner a ajuns pe mâna medicilor de urgenţă pentru a fi operată pe creier. Pacientei trebuia să i se îndepărteze o tumoră care îi punea viaţa în pericol.

Citeste si: Horoscop zilnic 20 februarie 2020: Nativii care vor avea parte de o zi MAGICA!

Povestea uimitoare a femeii care a cântat la vioară în timp ce era operată pe creier

Femeia, în vârstă de 53 de ani, este foarte pasionată de muzică și își dorea ca după operație să nu îi fie afectată capacitatea de a cânta la vioară. Dagmar Turner le-a spus medicilor că îşi doreşte să cânte la vioară pe tot parcursul operaţiei pentru a se vedea dacă ceva este în neregulă.

Tumora pacientei se afla în lobul drept frontal al creierului, foarte aproape de zona responsabilă de mișcările mâinii stângi. Gestul femeii de a interpreta la vioară în timp ce este operată a fost o premieră pentru medici.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Moment socant aseara, la “Survivor Romania”

Medicul care a operat-o pe Dagmar susţine că nu a mai avut parte de un asemenea caz şi o asemenea intervenţie în toată cariera sa.

Citeste si: Bărbat trimis în judecată după ce a întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa, care la 15 ani a şi născut un copil

„Am reușit să îndepărtăm 90% din tumoră și am păstrat intactă funcționalitatea mâinii stângi”, a declarat medicul care a operat-o pe Dagmar Turner, conform presei internaţionale.

Citeste si: VIDEO| Hoți surprinși la furat. Imaginile sunt incredibile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si