Tina Hines din SUA este convinsă că a văzut ce ne așteaptă după moarte, potrivit Lad Bible.

Citește și: Medicul care a vindecat mii de pacienți cu cancer are o tumoare pe creier care îl ucide rapid. "Nu mă las"

Americanca a suferit un stop cardiac la domiciliul ei și, în ciuda încercărilor de resuscitare din partea soțului ei, Brian, inima ei a încetat să mai bată.

Tina a fost în moarte clinică timp de 28 de minute

În timp ce era transportată de urgență la spital, medicii au reușit să o resusciteze pe Tina de șase ori, dar femeia a fost fără puls timp de peste 28 de minute.

La sosirea la spital, Tina a fost intubată și în cele din urmă s-a trezit, după care a cerut imediat un pix și hârtie și a notat un singur mesaj pentru ea însăși și pentru cei dragi.

Cu un scris de mână abia lizibil, Tina a scris cuvintele „este REAL”. Când a fost întrebată ce era real, ea a dat pur și simplu din cap în sus.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

„A fost atât de real, culorile erau atât de vibrante”, a spus Tina conform sursei citate.

Ea a spus că a văzut și o figură despre care credea că este Isus.

Conform surse citate, astfel de experiențe la limita morții nu sunt atât de rare. Potrivit studiilor, în timp ce majoritatea oamenilor nu au nicio amintire despre perioada în care au fost morți din punct de vedere tehnic, aproximativ 10-20% își amintesc tot felul de episoade vizuale sau senzoriale în timpul respectiv.

Creierul este mult mai activ în momentul morții

Oamenii de știință s-au apropiat de aflarea adevărului a ceea ce se întâmplă în timpul acestor experiențe în apropierea morții.

Cercetătorii de la Universitatea din Michigan au efectuat un studiu asupra unor șobolani în 2013.
Potrivit rapoartelor, o creștere a activității creierului chiar înainte de moarte este mai mare decât în timpul stării cele mai trezite, conștiente.

Liderul studiului, dr. Jimo Borjigin, de la Universitatea din Michigan, a declarat:

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

„Mulți oameni au crezut că creierul după moartea clinică a fost inactiv sau hipoactiv, cu activitate mai mică decât starea de veghe și arătăm că este cu siguranță. nu este cazul. Creierul este mult mai activ în timpul procesului de moarte decât chiar și în starea de veghe”, a explicat neurologul american.

În perioada de 30 de secunde după ce inimile șoarecilor au încetat să bată, a fost măsurată o creștere bruscă a undelor cerebrale de înaltă frecvență.

Experiența Tinei ar fi putut fi doar rezultatul unei creșteri a undelor cerebrale de înaltă frecvență? Probabil că nu vom ști niciodată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si