Femeia care a impins doua tinere in fata unor garnituri de metrou, cercetata pentru omor si tentativa de omor
Actual

Femeia care a impins doua tinere in fata unor garnituri de metrou, cercetata pentru omor si tentativa de omor

A.S.
13 dec 2017

Femeia suspectata ca a impins doua tinere in fata unor garnituri de metrou, una dintre acestea decedând, este cercetata pentru omor si tentativa de omor, au anuntat procurorii Parchetului de pe lânga Tribunalul Bucuresti. Ea va fi prezentata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, miercuri, de catre reprezentantii Parchetului de pe lânga Tribunalul Bucuresti, Magdalena serban este cercetata pentru infractiunile de omor calificat si tentativa de omor.

”Din actele de urmarire penala efectuate pâna in prezent, a rezultat ca, la data de 12.12.2017, in jurul orei 15:35, in timp ce se afla pe peronul statiei de metrou Costin Georgian, inculpata S.M. a impins o persoana de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intentia vadita de a o arunca in fata trenului care tocmai intra in statie.

La data de 12.12.2017, in jurul orei 19:54, in timp ce se afla pe peronul statiei de metrou Dristor 1, inculpata s.M. a impins o persoana de sex feminin spre liniile de metrou, iar dupa ce victima a cazut pe sine, in timp ce aceasta incerca sa se agate de marginea peronului, a lovit-o in zona capului cu piciorul. Urmare a acestor actiuni victima a fost lovita de trenul ce intra in statie si a decedat ca urmare a leziunilor suferite”, anunta procurorii.

In cursul zilei de miecuri, suspecta va fi prezentata magistratilor Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, iar cercetarile sunt continuate de catre Parchetul de pe lânga Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B.

Sursa: news.ro

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook