UPDATE: DIICOT a anuntat ca va face verificari in legatura cu acest caz.

"DIICOT face verificari in ceea ce priveste faptele relatate de publicatia «The Sun». Nu e o autosesizare, nu a fost intocmit inca un dosar", au declarat, pentru Mediafax, reprezentanti ai DIICOT central.

Femeia care apare in articolul The Sun asambland jucarii din oua Kinder alaturi de copiii ei spune ca totul este o inscenare
Timea Jurj, femeia din Satu Mare care si-ar folosi copiii pentru a asambla jucarii din
oua Kinder, a declarat, dupa ce cotidianul britanic The Sun a publicat un articol pe aceasta tema, ca totul este o inscenare si ca i s-ar fi promis ca sotul sau va primi un loc de munca in Marea Britanie. ”Eu n-am inteles tot in engleza.
A spus ca totul este ok. Au spus ca vor sa promoveze ouale. Am doi copii care umbla la scoala, la gradinita, nu lucreaza nicidecum 13 ore si a fost bagata si nepoata mea. A spus<>. S-a uitat si n-a inteles ce zice pe engleza”, a declarat Timea Jurj, marti, pentru Digi 24.
Intrebata daca reportajul publicat de cotidianul britanic The Sun a fost o inscenare, femeia din Satu Mare a raspuns afirmativ, precizand ca jurnalistii i-au promis sotului ei un loc de munca in Marea Britanie.
”Da. S-au oferit ca il ajuta pe sot sa mearga in Anglia la serviciu.
Atat”, a mai spus Timea Jurj. Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Satu Mare si Inspectoratul Teritorial de Munca fac anchete in cazul familiei care si-ar folosi copiii pentru a asambla jucarii din oua Kinder si a celor doua firme care i-ar plati pe parintii acestora, in urma articolului publicat in cotidianul britanic The Sun.
Directorul general al DGASPC Satu Mare, Mariana Dragos, a declarat ca institutia s-a autosesizat marti, in urma articolului publicat in cotidianul The Sun, pentru a vedea daca faptele prezentate sunt reale, daca acei copiii au fost supusi la diverse forme de
abuz si le-au fost periclitate dreptul la viata si la educatie.

”Eu n-am inteles tot in engleza. A spus ca totul este ok. Au spus ca vor sa promoveze ouale. Am doi copii care umbla la scoala, la gradinita, nu lucreaza nicidecum 13 ore si a fost bagata si nepoata mea", povesteste femeia.

S-a uitat si n-a inteles ce zice pe engleza”, a declarat Timea Jurj, marti, pentru Digi 24. Intrebata daca reportajul publicat de cotidianul britanic The Sun a fost o inscenare, femeia din Satu Mare a raspuns afirmativ, precizand ca jurnalistii i-au promis sotului ei un loc de munca in Marea Britanie.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu- wowbiz.ro

”Da. S-au oferit ca il ajuta pe sot sa mearga in Anglia la serviciu. Atat”, a mai spus Timea Jurj.

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Satu Mare si Inspectoratul Teritorial de Munca fac anchete in cazul familiei care si-ar folosi copiii pentru a asambla jucarii din oua Kinder si a celor doua firme care i-ar plati pe parintii acestora, in urma articolului publicat in cotidianul britanic The Sun.

Directorul general al DGASPC Satu Mare, Mariana Dragos, a declarat ca institutia s-a autosesizat marti, in urma articolului publicat in cotidianul The Sun, pentru a vedea daca faptele prezentate sunt reale, daca acei copiii au fost supusi la diverse forme de abuz si le-au fost periclitate dreptul la viata si la educatie.

Citeste si: Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si