Femeia care i-a cumpărat Furadan Mădălinei Manole a ajuns mare şef la Fisc! Vezi cum a  avansat de trei ori în funcţie Berta Slav şi ce salariu uriaş are!

Berta Slav a ajuns mare şef la Fisc, instituţie pentru care lucrează de 10 ani.

Author: Matei Vaihan joi 14 noiembrie 2019 , 08:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Berta Slav a ajuns mare şef la Fisc, conform declaraţiei de avere.

În 2010, Berta a ajuns vedetă după ce s-a ocupat de procurarea substanţei cu care s-a sinucis cântăreaţa Mădălina Manole, care îi era bună prietenă. Berta a fost anchetată şi s-a stabilit că Mădălina o rugase să cumpere de pe internet substanţa respectivă, fără a-i preciza scopul real al achiziţiei. S-a stabilit că femeia a ajutat-o din prietenie, fără să ştie ce va urma.( vezi ce a scris Mădălina Manole în biletul de adio, înainte de a se sinucide)

Citeste si: Familia Mădălinei Manole a fost în audiență la Laura Codruța Kovesi, după moartea artistei! Răspunsul dat de aceasta i-a revoltat

Berta Slav a ajuns mare şef la Fisc. La început a fost „inspector asistent” 

După acest incident, singurul lucru care s-a mai ştiut despre Berta Slav a fost acela că este funcţionar la Fisc. Prima declaraţie de avere a Bertei este din 2009, când figura ca „inspector asistent” la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ilfov- Trezoreria Ilfov. În 2011, Berta a avansat în ierarhie, devenind „inspector principal”, cu un venit anual de 22.835 de lei.  După trei ani, în 2014, Berta a ajuns inspector superior, mutându-se la DGRFP Bucureşti, iar venitul anual a ajuns la 32.400 de lei.

Berta Slav a ajuns mare şef la Fisc. În prezent este "consilier superior"

În declaraţia de avere din 2018, cînd era tot inspector superior, Berta Slav a completat un venit anual de 51.988 de lei (4.332 lei pe lună). Apoi, ea  a promovat din nou, pentru că, în declaraţia de avere din 2019, figurează drept consilier superior, cu un venit anual de 60.057 de lei (5.004 lei pe lună). Berta Slav nu are nici un bun pe numele său. În 2018, ea a refinanţat un credit, care e scadent în 2022, datoria fiind de 38.177 lei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si