Femeia de serviciu din Târgu-Jiu recunoaşte că i-a făcut pedichiura şefului ei: "Nu am avut ce să fac..."

Directorul Primăriei Târgu Jiu a spus miercuri că angajata nu îi făcea pedichiura, ci îi punea o faşă cu gheaţă, pentru că avea o luxaţie la gleznă. Bărbatul este contrazis acum chiar de angajată, care a declarat presei că şeful ei a chemat-o în birou şi a rugat-o să-i facă pedichiura.

G. S., joi 11 octombrie 2018 , 10:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Da, eu eram! Îi făceam o pedichiură! Este adevărul adevărului! Practic, nu m-a obligat. Eu am lucrat acum vreo 14 ani în aşa ceva, de 12 ani lucrez în Patrimoniu şi a auzit că mă pricep. Văd că spune că i-am pus o faşă, dar nu e adevărat! Îi faceam o pedichiură. M-a rugat şi în final nu am avut ce să fac. I-am făcut. A fost singura dată. Aflase că mă pricep, de unde nu ştiu…”, a declarat angajata, pentru Mediafax.

Femeia a mai spus că imaginile au fost filmate în urmă cu doi ani. Totodată, ea a vorbit şi despre modul în care directorul Marian Rotaru tratează angajaţii.

„Eu, care am şi nişte probleme de sănătate, o dată am fost luată cu salvarea de la serviciu, ne tot stresează, înjurături. Eu, oricum, am un Dumnezeu deasupra capului, o familie, doi copii şi eu nu am să mint niciodată. Acum, dacă o să fiu dată afară, o să fiu umilită, asta mi-a fost soarta, până aici s-a mers. Poza este de la început, când a venit dânsul, acum doi ani”, a spus aceasta.

Te-ar putea interesa si