Potrivit politistilor, femeia, in varsta de 57 de ani, a fost gasita decedata in putul liftului de marfa de la centrul comercial Bega, unde aceasta lucra.
Un muncitor din centrul comercial a descoperit cadavrul femeii, el fiind si cel care a anuntat Politia.

La ora transmiterii acestei stiri, politistii fac cercetari la fata locului, iar cadavrul femeii urmeaza sa fie transportat la Medicina Legala pentru necropsie, anunta News.ro.
Politistii mai spun ca femeia a fost vazuta pe camerele de supraveghere, luni dimineata, in zona Catedralei Mitropolitane.
Maria Budeanu a fost data disparuta marti, familia sa sesizand Politia dupa ce a aflat ca aceasta nu a mai ajuns luni la serviciu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fiul femeii disparute, Brian Budeanu, declara presei ca presupune ca mama sa ar fi fost rapita.

El a solicitat unor societati comerciale din Timisoara, aflate pe traseul spre serviciul mamei sale, imagini video de pe camerele de supraveghere. In imagini se poate vedea cum femeia merge singura pe trotuar, iar in spatele ei se afla doi tineri, la o anumita distanta unul de celalalt, iar la un moment dat, din sens opus, un alt trecator.

”Aseara am aflat ca nu a ajuns la serviciu.

Am crezut ca e la spital, am cautat la toate spitalele, apoi la Politie, am cautat apoi imagini de pe camerele de supraveghere. In imagini se vede ca erau doi mascati, se vedea ca se fereau de camerele de supraveghere, aveau si pe fata si gluga, se ascundeau de ceva si veneau in spatele ei. Ea a povestit cu ceva timp in urma ca o abordeaza cineva seara cand vine de la lucru. A spus ca o cheama la suc, dar ea ii spunea ca e prea tanar, ca are copil de varsta lui. Noi am luat-o ca o gluma, am mai ras, nici ea nu a bagat in seama. Acum ne intrebam daca a fost persoana respectiva care o urmarea in ultima perioada sau pur si simplu a atacat-o cineva”, spunea Brian Budeanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si