Femeia din zodiac pe care o cuceresc doar barbatii destepti

Daca unele femei vor de la perechea lor un corp perfect sculptat sau stabilitate financiara, alte semne zodiacale sunt interesate sa gaseasca un barbat cu care sa fie pe aceeasi lungime de unda. Atunci când vine vorba de inteligenta, doar o anumita zodie se lasa cucerita de barbatii destepti.

A.S., vineri 08 septembrie 2017 , 13:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Inteligenta este o trasatura de care nu toate femeile sunt atrase, iar acest lucru se intâmpla din mai multe motive. Unele femei prefera barbatii ceva mai creduli, care sa le faca pe plac in orice moment, pe când altele pun pe primul loc valorile spirituale si morale.

Dintre toate femeile din zodiac, doar nativa din Capricorn se lasa prada barbatilor destepti, care o pot stimula intelectual. Ea este o femeie extrem de inteligenta, iar din acest motiv are nevoie de un barbat cu care sa poata sa se inteleaga la un alt nivel. Pentru aceasta, desteptaciunea perechii sale o poate asigura ca va avea o viata armonioasa.

Zodia Capricorn poate fi cucerita doar de barbatii destepti, care stiu sa ii hraneasca fanteziile, dar si curiozitatile. Barbatul ideal trebuie sa fie capabil sa o vrajeasca doar din cuvinte, dar si sa mentina flacara pasiunii aprinsa. Gesturile romantice si excursiile-surpriza sunt doar câteva dintre lucrurile pe care aceasta nativa le asteapta de la persoana iubita.

Totusi, cel mai important motiv pentru care femeia Capricorn este cucerita doar de barbatii destepti este ca acestia stiu cum sa o iubeasca frumos, sa o respecte, dar si sa o aprecieze pentru ceea ce este.

Sursa: divahair.ro

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si