Tanara de 24 de ani din satul Sibisel si-a injunghiat si muscat fosta soacra, in varsta de 50 de ani. Femeia a murit din cauza ranilor grave, peste 20 la numar, noteaza adevarul.ro.

„In dimineata zilei mentionate, Ana Maria Bobora  si victima se aflau deja sub influenta bauturilor alcoolice. Spre seara, cele doua  au mers la domiciliul unui localnic, unde au consumat o sticla de vinars si una de doi litri de bere. De aici, victima si Ana Maria Bobora s-au deplasat la locuinta altui localnic, unde au stat jumatate de ora si unde tanara a baut un pahar de vinars  si jumatate de  pahar de vin, iar victima doua pahare de vin. Aici, victima ar fi injurat-o pe fiica inculpatei, dar aceasta nu a ripostat.  In drum spre casa, cele doua au continuat sa se certe. In jurul orei 22:20, in timp ce se aflau la locuinta comuna, in camera victimei, Ana Maria Bobora, aflata  sub influenta bauturilor alcoolice, a  luat un cutit pe care il avea in locuinta si a  aplicat victimei multiple lovituri  in zona hemitoracelui stang si membrului superior stang cu sectionare a plamanului stang, care au cauzat hemoragia externa si in mod direct decesul acesteia.

Totodata, Ana Maria Bobora a muscat-o pe victima in partea superioara a barbiei si in alte zone ale corpului”, au informat anchetatorii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Femeia va petrece zece ani in spatele gratiilor pentru fapta sa.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si