Întreaga scenă șocantă a fost surprinsă de una dintre dansatoarele lui Dorian Popa. Blondina a filmat o femeie, mamă sau bonă, în timp ce agresează, amenință și bruschează un copil, aflat într-un cărucior. Totul s-a întâmplat în public, în fața tuturor.

Citește si: O româncă a fost înjunghiată în Austria chiar de iubitul ei. Bărbatul se scuză: „A fost un accident, am vrut să tai mămăliga”

Această întâmplare a avut loc weekend-ul acesta. Vedeta a filmat o femeie în timp ce își amenință și bruschează copilul, care a izbucnit în plâns, speriat de ce se întâmplă.

Scene șocante în parc

Tânăra mamă nu a ținut cont că este în public. Nu i-a păsat de trecători și a început să țipe. Dansatoarea cântărețului a fost părtașă la întregul eveniment. Ea a luat telefonul și a sunat la 112.

Citește si: Poliția face cercetări după ce doi medici s-au luat la bătaie în Spitalul de Pediatrie Pitești

Bianca le-a povestit fanilor scenele șocante la care a fost martoră. Tânăra a mărturisit că au trecut mai bine de zece minute de când a alertat autoritățile și niciun echipaj de poliție nu și-a făcut apariția la fața locului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În imagini se vede clar cum femeia este cât se poate de deranjată de faptul că fetița care se afla în cărucior plânge neîncetat. Femeia ținea în mână o sticlă de apă, pe care ulterior a lăsat-o jos și a început să țipe la copil.

femeie amenință copilul cu moartea în parc

O femeie își amenință copilul cu moartea.

[Sursa foto: Spynews]

În video se observă, cum femeia a luat jucăria copilului de pe jos, a ridicat-o și a dat cu ea de pământ, făcând-o praf.

În acel moment, copilul a început să plângă și mai tare, fiind extrem de speriat.

Bianca a filmat întregul eveniment. Individa a continuat să înjure, să amenințe copilul cu moartea, fiind extrem de irascibilă, violentă, parcă fără nici un pic de milă față de copilul pe care ar fi trebuit să îl îngrijească.

Citește si: VIDEO- Un bărbat din Gorj și-a înjunghiat mortal soția, apoi s-a spânzurat

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Mă pun la mintea ta și îți dau una, te omor acum, du-te%@%! de copil handicapat. Îți dau una de te omor acum, du-te@%^ de copil. Du-te #&&#% de pe capul meu”, spune femeia în videoclipul respectiv.

Imediat, Dorian Popa și partenera sa, Claudia Iosif, au repostat pe conturile lor de Instagram imaginile șocante. Ei așteaptă ca autoritățile să se sesizeze în acest caz.

Citește si: Ovidiu Neveu, primele declarații după ce a fost bătut de Iancu Sterp: "Mi-am luat 100 de pumni"| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si