O româncă cu piciorul amputat a fost adusă acasă cu roaba. Drumul era inundat și devenise inaccesibil

O femeie, în vârstă de 85 de ani, a fost adusă acasă cu roaba. Femeia are piciorul amputat, iar drumul spre casa ei fusese inundat.

Author: Georgiana Balaban vineri 10 februarie 2023 , 12:34

femeie picior amputat

Imagini emoționante cu o femeie de 85 de ani care este cărată cu roaba.

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Imagini emoționante au făcut înconjurul internetului. O bătrână de 85 de ani a fost adusă acasă cu roaba, din cauză că drumul înspre locuința ei era inundat, după vremea instabilă din ultimul timp.

De asemenea, femeia are piciorul amputat.

Citește și: Cine este cea mai bătrână persoană din lume. Are 115 ani și este născută în SUA

Drumul către casa pacientei era inaccesibil, nu puteau să circule nici măcar mașinile. Oamenii sunt revoltați că sunt nevoiți să recurgă la astfel de metode pentru a putea ajunge la casele lor. Mai mult, femeia are piciorul amputat, iar acest lucru a îngreunat misiunea oamenilor.

Imagini emoționante cu bătrâna de 85 de ani în roabă

Întâmplarea a avut loc în localitatea Golești din județul Vâlcea, iar oamenii spun că se întâmplă des să rămână cu mașinile blocate pe străzi, din cauza inundațiilor.

Bătrâna a fost transportată acasă cu roaba, dar nu este singurul caz de acest gen. În cazul fiului ei cu probleme de sănătate și a altor două persoane, roaba le-a devenit mijloc de transport.

Citește și: Cum decurge o zi din viața Elizei, fiica celei mai bătrâne mame din România. Fata este o studentă model

Citeste si: Trei cutremure în România, duminică! Unde s-au produs și ce magnitudine au avut- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Pericolul este extrem de mare atunci când locuitorii localității au nevoie de ajutor urgent. Ambulanța nu poate să parcurgă drumul din același motiv. Oamenii s-au implicat și au încercat să rezolve singuri problema drumurilor inundate, însă fără succes.

Citește și: Cea mai bătrână femeie din lume are 115 ani

„Așa procedăm de fiecare dată. Cu roaba. Când e apa mai mare nici nu poate trece ambulanța. Puntea au făcut-o oamenii din zonă. Cei de la primărie au zis că nu sunt fonduri. Nu este posibilitate”, a declarat o femeie, pentru voceavalcii.ro.

Citește și: O bătrână de 85 de ani, din județul Vâlcea, cu un picior amputat, a fost dusă acasă cu roaba. Ambulanța nu a putut trece o porțiune de pământ inundată

Autoritățile din Golești știu ce se întâmplă în localitate, însă au spus că nu au suficiente fonduri pentru a repara drumurile. Această investiție i-ar costa peste 300.000 de lei pentru a construi o punte pietonală, însă această sumă este mult prea mare pentru puterea lor financiară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si