Femeie desfigurată de iubit după ce și-a schimbat poza de pe Facebook: "Unul dintre dinți mi-a ajuns într-o nară"

O femeie de 29 de ani a văzut moartea cu ochii! Ea a fost desfigurată în bătaie de iubit.

M. P., luni 14 ianuarie 2019 , 13:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Femeia a stârnit furia bărbatului după ce a îndrăzbnit să-și schimbe fotografia de profil de pe Facebook. Tânăra a decis să înnlocuiască poza în care era alături de iubit cu una în care era singură.

Pentru gestul său, femeia a primit lecția vieții. Bărbatul a bătut-o pe tânără până i-a dislocat mandibula. În urma agresiunii, fata și-a pierdut trei dinți. Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat la 36 de săptămâni de închisoare.

Citeste si: Oameni fără suflet. Au legat câinele cu sfoară și l-au lăsat să se chinuie pe un câmp din Tulcea

„La început se purta frumos cu mine, dar pe parcurs a început să se schimbe. Îmi amintesc de prima dată când m-a pălmuit. Altă dată mi-a dat cu piciorul în cap și mi-a învinețit un ochi. Ar fi trebuit să-l părăsesc, dar plângea mereu la telefon că regretă, așa că am continuat relația”, a povestit femeia.

Agresiunea a avut loc chiar într-o seară în care ieșise cu prietenele.

„Am reușit să fug din casă și m-am dus la ușa unui vecin, dar nu mi-a răspuns. M-a lovit atât de tare că unul dintre dinți mi-a ajuns într-o nară”, a mai spus ea.

Citeste si: Alertă meteo! Urgia albă se dezlănțuie în următoarele ore: "Este un ciclon venit din Atlantic"

După bătaie, i-a fost frică să meargă la Poliție și s-a mutat într-un adăpost pentru victimele abuzurilot domestice. El a continuat să o amenințe, iar fata a mers în cele din urmă la Poliție.

„A fost eliberat și acum își trăiește viața, de parcă ar fi fost un incident minor.”

 

Te-ar putea interesa si