O femeie a explicat cum și-a dat seama că soțul ei o înșela, datorită unui detaliu subtil din câteva fotografii pe care i le-a trimis, chipurile de la un cazino.

Citește și: Moartea subită a unei tinere de 19 ani care "a căzut din pat" și s-a lovit la cap

Utilizatoarea TikTok @shesough a povestit povestea pe platforma de socializare, descriind cum a observat câteva „lucruri ciudate” în fotografiile pe care i le-a trimis soțul ei.

Citește și: Mesajele de ajutor ale femeii sechestrate în portbagaj sunt cutremurătoare: „Mi-e frică că o să mă omoare”

Ea a scris: „Soțul meu mi-a trimis poze încercând să pară drăguț în ținuta lui de la cazinou, dar am observat câteva lucruri ciudate și i-am dat papucii".

Ce detaliu l-a dat de gol pe soțul părăsit în direct pe TikTok

Femeia a distribuit pe TikTok fotografiile pe care le-a primit de la soțul ei, ambele fiind selfie-uri pe care le-a făcut în oglindă.

Și, desigur, există un indiciu foarte subtil, dar crucial în imagini- pe tejgheaua de baie din fața lui se vede în oglindă un instrument de îndreptat părul pe care îl folosesc doamnele.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Unii comentatori de pe rețeaua de socializare au observat și că bărbatul nu pare să poarte o verighetă în ieșirea cu prietenii la cazinou, semn că are ceva de ascuns.

Poate că a fost luat de aburii distracției și nu și-a dat seama că îi trimite soției cele mai clare dovezi ale infidelității sale, potrivit Joe.co.uk .  

Videoclipul a înregistrat patru milioane de vizualizări în câteva zile și a obținut peste 13.000

de comentarii.

Citește și: VIDEO. Un bărbat din Uzbekistan i-a dăruit soției o mașină de ziua ei, dar femeia a reacționat într-un mod șocant

Ce s-a întâmplat după ce femeia și-a confruntat direct soțul

Utilizatoarea de TikTok a împărtășit ulterior un nou clip în are explică ce s-a întâmplat după ce ea l-a confruntat cu plăcile de îndreptat părul.

Ea a spus: „Primul lucru pe care l-am observat când mi-a trimis acele două poze a fost, desigur, aparatul de îndreptat părul, era chiar acolo, la vedere.
„Al doilea lucru pe care l-am observat a fost poșeta de pe podea, arăta ca o geantă Coach sau poate o geantă Michael Kors".

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Cum s-a apărat bărbatul: „Practic, a spus că nu era camera lui de hotel, ci era camera unui prieten în care se afla, un tip care are o prietenă sau așa ceva”.

Dar femeia nu a acceptat explicația: "de ce ești în camera altcuiva să faci fotografii?” 

Cei doi s-au despărțit, iar femeia este decisă să își refacă viața, după cum singură a mărturisit pe contul de TikTok.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si