Scene teribile au avut loc în București în această dimineață. O femeie a fost bătută de iubit, apoi încuiată în portbagaj și dusă pe câmp. Individul a vrut să o lase să moară în chinuri după ce a incendiat mașina.

Atenție! Informații cu puternic impact emoțional

Operatorul 112 povesteşte că a auzit cele mai răvăşitoare cuvinte: „ Mi-e frică că o să mă omoare

şi „ A dat foc la maşină ”, iar unul dintre agenţii care au găsit maşina în flăcări compară imaginea cu una dintr-un film de groază.

„A dat foc la maşină!”

Aveam pe linie deja dispecerul de la Rutieră şi pe cel care se ocupă de acest sector, ca să avem cu toţii informaţiile în timp real. Nu era timp de pierdut!(...) maşina era în mers, aşa că am început să o urmărim pe traseu. Colegii din teren au pornit imediat pe urmele lor.

Citește și: Un elev de 16 ani a fost înjunghiat de cinci ori de o persoană necunoscută

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Haideţi, veniţi, vă rog! A oprit maşina şi mi-e frică să nu vină şi să mă vadă cu telefonul, că o să mă omoare”, au fost cele mai răvăşitoare cuvinte pe care le-am auzit vreodată! După asta a închis… Am crezut atunci că o se întâmple o tragedie ”, spune operatorul 112.

Din aproape în aproape, am înţeles unde sunt. Cunoşteam zona aşa că în câteva minute eram acolo! Eram deja cu faza lungă şi cu girofarul pornit, aveam lanterne, aşa că în câteva momente am văzut maşina, abandonată pe un câmp, cam la

50 de metri de drum. Când ne-am apropiat, imaginea era ca dintr-un film de groază… maşina era incendiată la interior, iar din portbagaj se auzeau ţipetele disperate ale femeii! I-am strigat şi eu la rândul meu „POLIŢIA!!”, ca să ştie că am venit să o salvăm.

Citește și: Turcia cere ajutorul NATO. Bilanțul morților a ajuns la peste 2.300

Nici nu ştiu cum am deschis şi cum am scos-o de-acolo, era foarte speriată, dar coerentă, era curajoasă! Din curajul acesta şi-a adunat puterea de a lupta, de a face ce trebuie ca să se salveze. Tot ea ne-a ajutat cu date să-l putem identifica pe agresor ”, a povestit agentul.

Poliţia Capitalei a transmis că bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore și urmează a fi prezentat magistraţilor în cursul zilei de marți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si