Femeia se afla în zona Cabanei Capra de pe Transfăgărășan, iar mai multe echipaje au ajuns pentru a-i acorda primul ajutor.
"Este vorba despre o persoană de sex feminin, în vârstă de 29 de ani, care a fost preluată pentru a fi transportată de urgență la spital", au transmis autoritățile.

Citeste si: Descoperire uluitoare într-o gospodărie din Drobeta Turnu Severin. Un șarpe de aproape 2 metri a fost găsit pe gardul locuinței

Femeia a fost găsită conștientă și stabilă hemodinamic, iar echipajul SAJ au preluat victima și au transportat-o la spital.

Citeste si: Un bărbat a fost mușcat de o viperă, în Suceava

Un bărbat a fost mușcat de viperă, în Suceava

Un bărbat de 60 de ani a fost mușcat de o viperă, în Suceava, într-o zonă greu accesibilă salvamontiștilor.

„Bărbatul stătea în iarbă, se odihnea şi a fost muşcat de o viperă”, spune Voicu Raia șeful Serviciului Salvamont Suceava.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citeste si:  Descoperire uluitoare într-o gospodărie din Drobeta Turnu Severin. Un șarpe de aproape 2 metri a fost găsit pe gardul locuinței

„Persoana muşcată de viperă este un domn în vârstă de 60 de ani, care a fost coborât de către colegii de la Salvamont, de undeva din pădure.

Momentan, pacientul este  stabil hemodinamic şi respirator, prezintă febră, undeva la 39,5 – 40 grade.

Citeste si:  VIDEO|Caz șocant în România: Șarpe de doi metri descoperit într-un parc din țară

Este posibil ca această muşcătură să fi avut loc în cursul nopţii sau în cursul dimineţii” , a precizat Adrian Săraru, purtător de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava.

Un șarpe de doi metri a fost găsit pe gardul unei locuințe

Jandarmeria Mehedinți a informat că un bărbat a apelat la numărul unic de urgență 112 și a raportat că pe gardul unei locuințe situate în zona Walter Mărăcineanu, Drobeta Turnu Severin, se află un șarpe cu o lungime de aproape 2 metri.

Citeste si: Salman Khan a fost muşcat de un şarpe în ziua de Crăciun

„Echipajul de intervenție s-a prezentat la locul indicat, unde a fost găsit un șarpe în lungime de peste 150 de centimetri.

Acesta a fost îndepărtat și eliberat ulterior în mediul natural” se precizează într-un comunicat transmis de Jandarmeria Mehedinți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si