O femeie s-a îmbolnăvit de coronavirus cu 6 luni în urmă și nu a scăpat nici acum

O femeie din Anglia este suspectată de o formă a bolii pe care medicii abia încep să o studieze. S-a îmbolnăvit în martie și la început părea că are o versiune ușoară a coronavirusului, dar simptomele nu au dispărut niciodată. Luni mai târziu, se luptă să înțeleagă ce se întâmplă cu corpul ei, potrivit BBC News.

Author: R.I. miercuri 02 septembrie 2020 , 08:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Monique Jackson crede că s-a îmbolnăvit de Covid-19 la începutul pandemiei și după aproape șase luni încă nu se simte bine. Monique este una din miile de persoane aflate în această situație, însă ea e singura care a ținut un jurnal ilustrat cu simptomele pe care le-a avut.

În aceste zile, Monique este în a 24-a săptămână în care luptă cu coronavirusul. Monique s-a îmbolnăvit în același timp cu o prietenă, după ce au făcut împreună o călătorie cu trenul. La început, simptomele lor erau similare, dar apoi nu au mai avut nimic în comun.

Citeste si: Descoperire îngrijorătoare despre noul coronavirus. Mai importantă decât vârsta este...

Care sunt simptomele femeii 

În a doua săptămână de boală nu a mai putut să respire și a ajuns la urgențe. Nu a testată atunci, pentru că în Marea Britanie nu erau suficiente teste.

Ulterior a primit și confirmarea. 

Citeste si: Județul care a depășit Capitala în bilanțul noilor cazuri de coronavirus. Zi neagră pentru România

Monique este o persoană extrovertită, „aproape hiperactivă”, spune ea. În vremuri normale, practică boxul thailandez și jiu-jitsu și face ciclism 20 de kilometri pe zi, până la și de la locul de muncă, o galerie de artă din centrul Londrei.

Citeste si: Cum s-a infectat Adelina Pestriţu cu COVID-19?

Ultimele luni i-au schimbat profund viața, scrie Digi24. Acum are un post-it pe peretele dormitorului care îi amintește să economisească suficientă energie pentru a se spăla pe dinți.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si