Fenomen înspăimântător în Siberia. Soarele a dispărut de pe cer

Fenomenul ciudat a mai avut loc o dată anul trecut în luna iunie. Întunericul ce avea o tentă gălbuie a ținut în jur de trei ore și a acoperit o zonă cu o suprafață mai mare decât cea a Italiei. Dispariția soarelui a avut ca efect și scăderea bruscă a temperaturii.

K.B., marți 13 august 2019 , 10:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De data aceasta temperatura nu a avut parte de schimbări, iar cercetătorii au dejao oarecare explicație. Procesul a fost practic influențat de cantitatea mare de dioxid de carbon din atmosferă. Explicația este deocamdată aproximativă și trebuie să analizăm în detaliu, a precizat un specialist în meteorologie la o stație TV locală.

Citeste si: Sute de români blocaţi pe o insulă din nordul Greciei. Feriboturile s-au stricat şi au izbucnit incendii

Citeste si: O femeie din Buzău, despre care se bănuieşte că a contractat virusul West Nile, a murit la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti

Citeste si: Tânără agresată în centrul Bucureștiului și urcată cu forța într-o mașină. O martoră a sunat la 112, poliția ajungând după mai bine de o oră

Citeste si: Incendiu de proporții uriase la un cunoscut club din Mamaia

”De-acum o să avem această tradiție bizară în fiecare august sau iulie, când o să ne trezim și o să ne panicăm deoarece Soarele a dispărut?”, s-a întrebat un localnic din Verhoiansk.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si