Fenomene paranormale la Pestera Polovragi! Ce s-a intamplat cu fotografiile facute de turisti in pestera blestemata!

O familie a relatat ca se petrec fenomene paranormale la Pestera Polovragi, acolo unde a decedat Veronica Bulai, mama Monicai Gabor.

Matei Vaihan, duminică 15 aprilie 2018 , 10:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O familie din Piatra-Neamt a dezvaluit ca au loc fenomene paranormale la Pestera Polovragi, acolo unde, pe 22 august 2013, a decedat mama Monicai Gabor, Veronica Bulai. Aceasta se oprise sa faca poze, alaturi de alti turisti din grupul ei, cand un bolovan de aproape sapte kilograme, desprins din peretele Cheilor Oltetului, i-a strivit capul. 

Fenomene paranormale la Pestera Polovragi. Multi au trait experiente stranii

Doi ani mai tarziu, niste turisti au trait un exeriment straniu la Polovragi. "Un bărbat din Piatra Neamţ susţine că a avut parte de fenomene inexplicabile, chiar paranormale, în peştera Polovragi. Numele său este Bogdan Panaitescu şi spune ca în timpul unei scurte vacanţe, pe data de 15.08.2015, a vizitat împreună cu fiica şi cu soţia sa peştera Polovragi, un loc despre care circulă multe legende, şi în care nu de puţine ori cei care l-au vizitat au trăit experienţe stranii”, a relatat ziarul Ceahlaul.

Fenomene paranormale la Pestera Polovragi. Pozele facute acolo s-au modificat

Turistul a dezvaluit cum se petrec fenomene paranormale la Pestera Polovragi: „Ca orice turist, pietreanul a făcut mai multe poze cu telefonul mobil în interiorul peşterii şi nu numai. Zilele trecute, când a descărcat fotografiile pe calculator, a rămas fără cuvinte când a observat lucruri neobişnuite in pozele sale. „Nu-mi venea să cred ce văd. Mi-am chemat soţia şi fiica în faţa monitorului şi ne uitam unii la alţii rămaşi aproape fără cuvinte. Apoi am început să analizăm pe rând fiecare poză şi ne-am dat seama că ceva neobişnuit s-a petrecut. Mai multe poze nu corespundeau cu ce văzuserăm noi acolo“.

Fenomene paranormale la Pestera Polovragi. Parul unei fete si-a schimbat culoarea

Dovada ca au loc fenomene paranormale la Pestera Polovragi a fost relatat de ziar: “Cel mai straniu lucru, a fost când a văzut că părul fiicei sale are culoarea schimbată spre vârfuri, deşi niciodată nu s-a vopsit, ea având 13 ani. Cu doar zece minute înainte de această poză, fata a fost fotografiată şi se vede clar că părul său este cât se poate de normal la culoare, neexistând diferenţe de nuanţă. Într-o altă poză, de această dată cu soţia, se observă o urmă colorată pe centru şi umbre nefireşti ale pietrelor, ca şi cum sursa de lumină era foarte jos şi foarte puternică, deşi în peşteră lumina nu este deloc de intensitate mare şi mai mult, sursele de lumină erau în stânga fotografului. La fel, picioarele femeii au o culoare vineţie, în genul celei din părul fiicei”.

Fenomene paranormale la Pestera Polovragi. O stalagmita are forma Fecioarei Maria

Despre aceste fenomene paranormale la Pestera Polovragi s-a mai dezvaluit: “În altă poză se poate observa o figură cu aspect umanoid, deşi Bogdan poate jura că atunci când a făcut poza aşa ceva nu exista acolo. Şi în una din cele mai concludente fotografii, se poate vedea o stalagmită, care atunci când a fost pozată nu ieşea cu nimic în evidenţă, dar se observă că are forma Sfintei Fecioare ca şi cum s-ar ruga, iar în dreptul mâinilor împreunate se vede un cerc roşu, despre care cei trei spun că nu exista în momentul fotografierii, la fel ca şi chipul cu contur negru care apare în stânga pozei”.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si