In doar cateva zile de la izbucnirea scandalului pe brandul "Arsenie Boca", Emanuel Gheorghe a reusit ce si-a propus: sa scoata de la vanzare obiectele ce poarta numele si chipul marelui duhovnic. De teama ca ar putea ramane cu marfa made in China pe tarabe, comerciantii din cel mai mare engros bucurestean nu au mai importat nici macar un breloc.

Efectele se vad si-n curtea manastirii Prislop.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pentru ca vizitele politistilor sunt tot mai dese,  vanzatorii au scos de la  taraba icoanele care se vindeau ca painea calda. 

Scandalul pe marca Arsenie Boca pare sa fi  taiat la sange si-n numarul pelerinilor.  Sunt cu 70% mai putini fata de anii precedenti.

Probabil si intreventia Patriarhiei a avut un rol in destramarea fenomenului de arsenizare a Romaniei. Reprezentatii BOR au atras atentia ca, in lipsa unei canonizari, tot ce e zugravit cu Arsenie Boca e, practic, un fals. Cu o valoare inestimabila raman insa scrierile parintelui, dar si legenda ca marele duhovnic continua sa faca minuni chiar si din mormant. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si