Gelu Barna, fermierul din Săcălaz, jud Timiș, amendat cu 5.000 lei de un polițist care i-a reproșat că nu are pe declarație ora la care se întoarce de la muncile câmpului, deține o afacere care merge excelent.

Complet Land SRL, societatea la care Barna este administrator, a fost înființată în 2018 și a devenit profitabilă după doar un an. Astfel, în 2019, afacerea fermierului a sărit de la cifra de afaceri zero la 763.131

lei și de la o pierdere de 250 lei la un profit de 388.716 lei. Asta în condițiile în care numărul mediu de angajați ai societății a fost de doar 2.

Gelu Barna are 750 hectare de teren arabil

Firma lui Barna deține 750 de hectare de teren arabil în localitatea Drăgoiești și birouri în Timișoara. Săptămâna trecută, el a fost oprit de un agent de poliție în Timișoara, în zona Iulius Mall și întrebat unde merge. Agentul l-ar fi întrebat pe fermier de ce nu a trecut ora pe declarație, lucru care oricum nu este specificat de ordonanțele militare, iar acesta i-a răspuns că la câmp nu se ghidează după ceas. A urmat un schimb de replici care s-a încheiat cu creșterea sumei din amendă, de la 2.000 la 5.000 lei.

De ce a primit amenda Gelu Barna?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ulterior, poliția a dat un comunicat de presă în care explică faptul că motivul real al amendării fermierului a fost acela că nu și-a putut justifica prezența în Timișoara. Explicațiile poliției nu prea stau în picioare pentru simplul fapt că drumul de la Săcălaz la Dragoiești trece prin Timișoara, iar Barna trecuse tot traseul pe declarație.

Citeste si: Informații noi în cazul fermierului amendat că nu a trecut ora pe declarație! Bărbatul a sunat la 112 și a reclamat un abuz! Cum i-au răspuns polițiștii?

Ulterior, Gelu Barna a povestit că a sunat la 112 și a anunțat că este victima unui abuz. Un alt echipaj al poliției a ajuns la fața locului însă i-a spus acestuia că nu-i poate anula procesul verbal și va trebui să se adreseze justiției.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si